Познай марката: Сандалите на Блейк Лайвли

60 коментара0/5

На коя марка за шарените сандали на Блейк Лайвли? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Другото лице" на изд. Софтпрес

Познай марката: Сандалите на Блейк Лайвли
 © Guliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (09.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Преди няколко седмици Райън Рейнолдс получи Звезда на Холивудската алея на славата. На официалната церемония Рейнолс бе придружен от съпругата си Блейк Лайвли и двете им дъщери. Това бе и първата публична изява на цялото семейство.

блейк и райън

В речта, която произнесе, Райън Рейнолдс благодари на съпругата си с думите:

"Ти правиш всичко по-добро"

Бляйк Лайвли пък сподели в социалните мрежи снимка, на която тя, Райън и 2-годишната им дъщеря Джеймс са стъпили на Звездата, а посланието към снимката гласеше:

Ако кажа, че съм горда, ще е твърде малко за начина, по който се чувствах днес. Няма спор колко трайно е твоето влияние (в света на киното - бел. ред.). Винаги е било, но сега имаш готина Звезда, която го доказва

райън рейнолдс звезда на алеята на славата

За събитието Блейк Лайвли бе избрала стилен тоалет от любимите си марки. Синята рокля е специално изработен за нея модел на Atelier Versace. Моделът е втален и подчертава перфектната фигура на актрисата, която роди едва преди 2-3 месеца. Надолу моделът се разкроява в леко плисе, образувайки елегантен силует.

блейк лайвли atelier versace рокля

Както винаги, Блейк Лайвли бе с бижута на любимата си дизайнерка - Lorraine Schwartz. Безспорно най-ефектната част от тоалета й обаче бяха сандалите - в червено и синьо, с кокетна златна каишка и ток в леопардов принт. Те са на една от най-известните модни марки за обувки.

christian louboutin

Познайте марката на сандалите: Nicholas Kirkwood, Christian Louboutin или Charlotte Olympia

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Другото лице" на изд. Софтпрес

другото лице

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга

Познай марката, спечели книга

Коя е марката на роклята, която ви показваме? Очакваме верния отговор като коментар под статията, а един от вас ще спечели книгата "Господин Неустоим" на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли

Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли

Познайте марката на нежната роклята на Блейк Лайвли и един от правилно отговорилите ще спечели книгата "Girl code" на изд. AMG Publishing.