Познай марката: Сандалите на Ана Кендрик

67 коментара0/5

На коя марка са сандалите на Ана Кендрик? Оставете предположението си като коментар и един от правилно отговорилите ще спечели книгата "Любовта на великите мъже" на изд. ВАКОН

Познай марката: Сандалите на Ана Кендрик
 © Guliver/ Getty/ IMAXtree.com/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (14.11.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

В момента Ана Кендрик обикаля САЩ, за да промотира новата 3D анимация, в която озвучава главната героиня. Анимационният филм "Тролчета" бе един от най-чаканите тази година и вече е по кината в цял свят.

Като най-голямата звезда на филма, Ана Кендрик присъства на неговата премиера в Лос Анджелис, родния град на актрисата. За събитието Ана Кендрик заложи на визия, вдъхновена от 80-те, която е много актуална за есен/зима 2016-17.

marc jacobs пролет/лято 2017

Ана Кендрик бе с мини рокля с гол гръб на Marc Jacobs. Моделът е част от колекцията пролет/лято 2017. Лилавото кадифе е обшито със сребристи пайети под формата на фойерверки.

ана кендрик с рокля марк джейкъбс

Роклята е с обемни ръкави и връзки за още по-силно усещане от 80-те. Голият гръб придава чар и изтънчен сексапил на модела.

ана кендрик тролчета

Стилистите на Ана Кендрик бяха вплели елементи от 80-те и в прическата на актрисата. Тя бе с модерната този сезон коса "на вафли", прибрани на ниска конска опашка. Опушен грим и нежно розово червило завършиха визията на актрисата.

ана кендрик прическа

Не по-малко впечатляващи бяха велурените сандали на актрисата с каишки около глезена за повече удобство.

casadei

На коя марка са сандалите на Ана Кендрик:Christian Louboutin, Kurt Geiger или Casadei

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Любовта на великите мъже" на изд. ВАКОН

любовта на великите мъже

Още от "Познай марката"

Познай марката: Сандалите на Роузи

Познай марката: Сандалите на Роузи

Коя е марката на сандалите на Роузи Хънтингтън-Уайтли? Оставете верния отговор в коментар под статията и може да спечелите книгата

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са кецовете, които ви показваме.