Познай марката: Роклята на Шарапова и Пенелопе Крус

78 коментара0/5

Две красиви звездни дами, една рокля. Но на коя й отива повече според вас? Познайте марката на роклята на Мария Шарапова и Пенелопе Крус и един от вас ще спечели книгата "Тайният живот на дърветата" на изд. ЕРА

Познай марката: Роклята на Шарапова и Пенелопе Крус
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (26.06.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител е pnnk

Винаги е интересно да сравним как една и съща рокля изглежда върху две красиви жени, да видим как всяка от тях е избрала да добави нещо от личнив си почерк с аксесоарите, прическата и грима.

В началото на март видяхме Мария Шарапова с бяла миди рокля с тънки презрамки и интересно деколте. Роклята има интересен асиметричен детайл в долната част, който прави модела по-раздвижен.

мария шарапова

Мария Шарапова допълни роклята със семпли бели сандали с дебела каишка около глезена и загладена коса, прибрана зад ушите. Семпла, но ефектна визия, завършена с неутрален грим.

Ще ви подскажем, че роклята, за която ви питаме, е част от Resort 2017 колекцията на дизайнера

Друг жокер е, че това е един от любимите дизайнери на Мария Шарапова

david koma resort 2017

Няколко месеца по-късно актрисата Пенелопе Крус избра същия модел за събитие, свързано с модна марка за чанти и аксесоари в италианското посолство в Мадрид. 

пенелопе крус

Пенелопе Крус избра да съчетае роклята с ежедневна чанта в бяло и черни сандали. Като цяло модните критици не спестиха критиките към стайлинга на Пенелопе Крус, посочвайки като особен аргумент неправилно подбраните аксесоари. Въпреки това смятаме,че гримът и прическата на актрисата бяха в десетката.

david koma resort 2017

Познайте марката на роклята, носена от Мария Шарапова и Пенелопе Крус и ако искате, споделете ни на коя й отива повече според вас?

  • J.Crew

  • David Koma

  • Zuhair Murad

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Тайният живот на дърветата" на изд. ЕРА

тайният живот на дърветата, издателство ера, петер волебен

Още от "Познай марката"

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

Подгответе се за лятото и спечелете награди от Eucerin!

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.