Познай марката: Роклята на Мелания Тръмп

70 коментара0/5

На коя марка е роклята на Мелания Тръмп от инавгурацията на Доналд Тръмп преди дни. Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Да играеш без правила" на Лорън Уайзбъргър.

Познай марката: Роклята на Мелания Тръмп
 © Guliver/ Getty

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (30.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Мелания Тръмп категорично успя да "открадне" вниманието от съпруга си по време на инавгурацията му преди дни. Новата първа дама на САЩ се появи с ослепителна бяла рокля с голи рамене.

Роклята има интересен детайл тип каскадно жабо отпред, а цепката до средата на бедрото изглеждаше едновременно секси и стилно. Дискретна червена панделка на талията подчертава нежната фигура на Мелания.

мелания

Цялостната визия на Първата дама бе семпла - нямаше бижута, освен годежния й пръстен, а косата й падаше свободно на вълни. За събитието Мелания Тръмп "изневери" на любимия си дизайнер на обувки Christian Louboutin и избра семпли обувки в бяло със заострен връх.

Вижте също:

Стилът на Мелания Тръмп - Първата дама от Балканите >>>

 

Роклята е изработена от дизайнер, който е бил артистичен директор на модна къща Carolina Herrera.

мелания и доналд тръмп

Instagram

По този повод дизайнерът каза:

"Чест е да облека Първата дама. Аз съм късметлия, защото за повече от 20 години, съм обличал всички Първи дами: г-жа Клинтън, докато бях дизайнер на Oscar de la Renta, г-жа Буш и г-жа Обама, докато бях дизайнер в модна къща Carolina Herrera. Чувствам се късметлия и за мен е чест да обличам Мелания Тръмп, но този път дрехата да е с моето име.

Дизайнерът добавя, че Мелания Тръмп има безупречен стил и не смята, че ролята й на Първа дама трябва да го променя.

мелания тръмп

Дизайнерът сподели, че Мелания Тръмп активно е участвала в креативната част от създаването на роклята: "Тя има много специфично усещане за мода и за това как стилът й трябва да бъде пресъздаден в роклята. Силуетът на роклята е изкусен и отразява виждането на г-жа Тръмп за мода и за това как тя иска да се чувства в роклята. Тя знае какво харесва. Нашите разговори бяха, а и все още са, много лесни. Като бивш модел, тя разбира от мода.

Кой е дизайнерът на роклята на Мелания Тръмп: Hervé Pierre, Elie Saab или Zuhair Murad?

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Да играеш без правила" на Лорън Уайзбъргър

да играеш без правила

Още от "Познай марката"

Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара

Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара

Кой е дизайнерът на бляскавата рокля на София Вергара? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Славея" на изд. ИБИС.

Сн.: iStock.com, архив

ИГРА: Какъв е твоят празничен стил? - ПРИКЛЮЧИ

Какъв е твоят празничен стил? Остави коментар под играта и може да спечелиш страхотни награди от AVON.

Коя е дизайнерката създала роклята на  Рене Зелуегър?

Познай и спечели - билет за филма "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта"

Двама от читателите на Rozali имат възможност да спечелят два двойни билети за филма "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта", ако познаят на коя дизайнерка e роклята на Рене Зелуегър?