Познай марката: Роклята на Ема Стоун

76 коментара0/5

Ема Стоун спечели "Оскар" за главна женска роля за изпълнението си във филма "Ла Ла Ленд". Освен това Ема бе и една от най-стилните звезди на Червения килим на "Оскари" 2017. Познайте марката на роклята на Ема Стоун и един от вас ще спечели книги на изд. СББ Медиа АД.

Познай марката: Роклята на Ема Стоун
 © Gulliver/ Getty

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (06.03.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Актрисата Ема Стоун очаквано отнесе у дома статуетката за Най-добра главна женска роля на 89-тите награди Оскар. Ема получи така мечтаното от всеки актьор отличие за изпълнението си във филма "Ла Ла Ленд". 

ла ла ленд

В емоционална реч при приемането на статуетката, връчена от Леонардо ДиКаприо, Ема Стоун благодари на режисьора на филма Деймиън Шазел и на колегата си Раян Гослинг.

ема стоун, оскар за ла ла ленд

"Благодаря ви, че ме карахте да се смея и че винаги вдигахте летвата и че ти (към Раян Гослинг) беше най-добрият партньор по време на това лудо приключение "Ла Ла Ленд. Все още имам много да уча и да израствам. Очаква ме още много работа и този човек (сочейки към статуетката) е един наистина красив символ, който ще ми помогне да продължа това пътуване. Чувствам се много благодарна за това"

оскари 2017, стил, най-добре облечени

Вижте

най-красивите

рокли от

Оскари 2017

Ема Стоун бе най-вероятният победител в своята категория. Тя беше и една от най-очакваните звезди на Червения килим на Оскари 2017. Затова беше сигурно, че модните къщи са се надпреварвали да й предлагат тоалети.

Вижте също:

Модни гафове на Оскари 2017 >>>

В крайна сметка Ема Стоун избира рокля на дизайнера Рикардо Тиши. Роклята е един от последните модели на дизайнера за марката, за която питаме. По-рано през февруари Рикардо Тиши обяви оттеглянето си от модния бранд.

Дългата до земята рокля в златисто бе много интересен модел. Горната част на модела е със сърцевидно деколте и тънки презрамки. Бродерията в зоната около талията придава интересен вид на модела и подчертава нежната фигура на Ема Стоун. Долната част на модела бе с 5 реда омбре ресни, които "оживяваха" върху роклята в движение.

ема стоун с рокля givenchy

Ема Стоун завърши визията си с пусната коса на вълни, нежно прибрана настрани. Опушеният грим с нотки златен блясък и силно подчертаните устни в червено-кафяво направиха чертите актрисата да изпъкнат още повече, допълвайки уникалното й излъчване.

ема стоун , грим и прическа, оскари 2017

Познайте марката на златната рокля на Ема Стоун

  • Givenchy

  • Valentino

  • Elie Saab

 

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД

вкусът на мечтитетой, тя и другите

 

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Сподели и спечели с Ulla Popken - ПРИКЛЮЧИ

Сподели и спечели с Ulla Popken - ПРИКЛЮЧИ

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят ваучер на стойност 100лв. от Ulla Popken.

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.