Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

55 коментара0/5

На коя марка е гащеризонът на Дженифър Анистън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Сияйна звезда" на изд. ИБИС.

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън
 © Guliver/ Getty

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (26.12.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Дженифър Анистън бе на премиерата на филма "Office Christmas Party". Актрисата избра рокля, вдъхновена от стила на 70-те. Роклята е дело на дизайнера Питър Дъндас и е част от колекция пролет/лято 2017 на марката, за която ви питаме. Интересното е, че това е последната колекция на Питър Дъндас за марката.

roberto cavalli пролет2017

Роклята е интересна плетеница от флорални принтове. Силуетът следва извивките на тялото, а перата в долния край на роклята са интересен акцент към необичайния стил.

дженифър анистън

Дженифър Анистън съчета роклята със златни бижута Fred Leighton. Златният клъч на Tom Ford допълни визията на актрисата.

 

На коя марка марка е роклята на Дженифър Анистън: Tom Ford, Roberto Cavalli или Jenny Packham

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Сияйна звезда" на изд. ИБИС

сияйна звезда

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Сандалите на Жизел от Олимпийските игри

Познай марката: Сандалите на Жизел от Олимпийските игри

Жизел Бюндхен бе една от звездите от откриването на Олимпийските игри в Рио де Жанейро в събота. За специалното събитие, Жизел заложи на ексклузивна визия. На коя марка са златните сандали на Жизел Бюндхен?

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Коя е марката на красивите тоалети, които ви показваме? Оставете верния отговор под статията в сайта и 5-има от вас ще спечелят червило Chanel.