Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън

62 коментара0/5

Коя е марката на малката черна кожена рокля на Дженифър Анистън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Събуди се и живей!" на изд. AMG Publishing.

Познай марката: Роклята на Дженифър Анистън
 © Gulliver/ Getty/ IMAXtree.com/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (17.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

  • Победител е vi_ki

Дженифър Анистън винаги успява да поднесе модна изненада на събитията, без да е прекалено скандална. Миналата седмица актрисата придружи съпруга си Джъстин Теру на събитие, свързано със сериала, в който участва - "The Leftovers".

Джъстин Теру бе много стилен с черен костюм и бяла риза, завършени със slim вратовръзка. До него Дженифър Анистън бе също толкова елегантна с малка черна кожена рокля с едно рамо.

дженифър анистън и джъстин теру на премиера

Роклята е част от колекцията есен/зима 2017-18 на марката, за която ви питаме. Ще подскажем, че това е една от любимите модни къщи на Лейди Гага.

Brandon Maxwell есен/ зима 2017-18

Дженифър Анистън завърши семплата визия с обикновени обеци-халки на Jennifer Meyer и сандали Gianvito Rossi с няколко каишки.

дженифър анистън

Гримът на актрисата бе в унисон с актуалните за сезона тенденци - прасковен руж и нежно опушени очи.

 

Познайте марката на роклята на Дженифър Анистън:

  • Brandon Maxwell

  • Elie Saab

  • Valentino

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Събуди се и живей!" на  Дороти Бранд от изд. AMG Publishing

събуди се и живей

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга

Познай марката, спечели книга

Коя е марката на велурените сандали на Ева Лонгория? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите книгата „Лейди Полунощ“ на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Булчинската рокля на Сиара

Познай марката: Булчинската рокля на Сиара

Преди десетина дни певицата Сиара сключи брак с годеника си Ръсел Уилсън. Певицата бе със специално изработена за нея рокля. Коя е марката на сватбената рокля на Сиара?