Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли

73 коментара0/5

Познайте марката на нежната роклята на Блейк Лайвли и един от правилно отговорилите ще спечели книгата "Girl code" на изд. AMG Publishing.

Познай марката: Роклята на цветя на Блейк Лайвли
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (27.02.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

През последните 2 години актрисата Блейк Лайвли се превърна в модна икона. Всяка нейна изява се следи, а самата тя споделя в Instagram профила си подробности от стила и подготовката си за различни събития, като не пропуска да отбележи любимите си дизайнери.

Дори през втората си бременност Блейк бе една от най-обсъжданите звезди заради безпогрешния стил, който демонстрираше. Почти веднага след раждането на второто си дете, Блейк започна отново публичните си изяви, като най-скорошната е от миналата седмица.

блейк лайвли, майкъл корс и робин лайвли

Блейк Лайвли бе не ревюто на американския дизайнер Майкъл Корс, в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Там Майкъл Корс представи колекцията си есен/зима 2017-18, която можете да разгледате в галерията долу:

За събитието Блейк Лайвли избра рокля с дължина малко под коляното и силует по тялото. Роклята е с интересен принт на малки цветчета в червено, оранжево бяло и розово. Роклята е допълнена от тънък колан на талията.

блейк лайвли с рокля майкъл корс пролет/лято 2017

Актрисата завърши визията си с чифт оранжеви обувки на любимата си марка Christian Louboutin, модел So Kate и обеци с топчета. Както винаги, почитателка на бижутата, Блейк Лайвли сподели снимка на пищните луксозни пръстени, с които е на събитието.

По традиция, те са на дизайнерката Lorraine Schwartz

блейк лайвли с пръстени lorraine schwartzНай-голямо внимание обаче привлече роклята на Блейк Лайвли. Тя е дело на американски дизайнер и е част от колекцията му за пролет/лято 2017.

Познайта марката на роклята на Блейк Лайвли:

  • Oscar de la Renta

  • Michael Kors или

  • Tadashi Shoji

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата Girl code на изд AMG Publishing

girl code

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Карли Клос

Познай марката: Роклята на Карли Клос

Познайте марката на роклята на топмодела Карли Клос. Един от вярно отговорилите ще спечели книгата "Вила в Сицилия" на изд. Софтпрес

Познай марката, спечели книга

Познай марката, спечели книга

Коя е марката на роклите, които ви показваме? Оставете верния отговор в коментар под статията и можете да спечелите книга на изд. Колибри.

Познай марката: Чехлите на Анна Фарис

Познай марката: Чехлите на Анна Фарис

Познайте марката на чехлите на Анна Фарис и ако отговорите правилно, можете да спечелите книгата "Нещо човешко" на изд. ИнфоДАР.