Познай марката: Роклята на Бри Ларсън

86 коментара0/5

На коя марка е роклята на Бри Ларсън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Мираж" на Дъглас Кенеди.

Познай марката: Роклята на Бри Ларсън
 © Gulliver/ Getty

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (20.03.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Бри Ларсън обикаля света, за да представи новия филм с нейно участие "Конг: Островът на Черепа". По време на световното турне актрисата очарова с неподправения си семпъл, но много елегантен стил.

Една от любимите рокли на нейните почитатели е тази от премиерата на филма в Лос Анджелис в началото на месец март 2017. 

Бри Ларсън се разходи по червения килим с червена рокля с дължина малко над глезените. Роклята е с прав силует, т.нар. "колона", съвсем леко прибрана в областта на талията.

бри ларсън , рокля oscar de la renta

Роклята е от материя с дискретен и ненатрапчив блясък, който се забелязва само под светкавиците на фотоапаратите и светлините на прожекторите. Особено добра дизайнерска идея са кръстосаните дебели презрамки, които добавят акцент и елегантност към иначе семплия модел.

Вижте също:

Защо Бри Ларсън не аплодира Кейси Афлек на Оскари 2017 >>>

бри ларсън, рокля

Бри Ларсън завърши тоалета с чифт черни обувки на тънък ток с каишка около глезена.

Няма как да не отбележим прическата на актрисата. Коса, прибрана на небрежен кок и няколко кичура на вълни, пуснати отстрани, само добавиха към изискаността на визията.

бри ларсън прическа

Питаме ви: На коя марка е роклята на Бри Ларсън:

  • Oscar de la Renta

  • David Koma

  • Valentino

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Мираж" на Дъглас Кенеди от изд. Colibri

корица мираж

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.

Познай марката: Сандалите на Жизел от Олимпийските игри

Познай марката: Сандалите на Жизел от Олимпийските игри

Жизел Бюндхен бе една от звездите от откриването на Олимпийските игри в Рио де Жанейро в събота. За специалното събитие, Жизел заложи на ексклузивна визия. На коя марка са златните сандали на Жизел Бюндхен?

Познай марката: Сандалите на Дакота Джонсън

Познай марката: Сандалите на Дакота Джонсън

На коя марка са сандалите на Дакота Джонсън. Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели новата книга на Никълъс Спаркс на изд. Ера.