Познай марката и спечели с "Петдесет нюанса по-тъмно" - ПРИКЛЮЧИ

110 коментара0/5

Петима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят тениски като познаят марката на домино маската на Анастейжа Стийл от филма "Петдесет нюанса по-тъмно".

Познай марката и спечели с "Петдесет нюанса по-тъмно" - ПРИКЛЮЧИ

ПОБЕДИТЕЛИ

 

Рекламни тениски от филма "50 нюанса по-тъмно" печелят:

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Регистрираните потребители на Rozali.com могат да спечелят 5 дамски тениски от филма "Петдесет нюанса по-тъмно", чиято предпремиера е на 8 февруари, а официалната премиера - на 10 февруари.

 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да участват регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 03.02.2017 г. до 23:59 часа на 09.02.2017 г.

В играта участват само верните отговори оставени в коментар под играта.

На 10.02.2017 г. на същата страница ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Награди: 5 рекламни тениски от филма "50 нюанса по-тъмно"

Печелившите ще бъдат уведомени с лично съобщение за начина на получаване на наградите.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

тениска петдесет нюанса по-тъмно

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в "Петдесет нюанса по-тъмно" – втората част от световния феномен „Петдесет нюанса“. Новият филм прави своя дебют броени дни преди Св. Валентин и ни кани да се отдадем на един нюанс по-тъмно.

петдесет нюанса по-тъмно, кадри от филма

Романтичен, секси, мистериозен и пълен с обрати. Каквото и да кажем ще бъде малко на "Петдесет нюанса по-тъмно"

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

"Петдесет нюанса по-тъмно" ни разкрива една нова страна в отношенията между Анастейжа и Крисчън, в която световете им се преплитат и всеки научава по нещо ново за личността на другия. Една от най-вълнуващите и бляскави сцени във филма разказва за живота на милиардера Крисчън Грей и бляскавото парти с маски, на което го придружава Анастейжа.

За бала с маски виждаме героинята на Дакота Джонсън в изкусителна сребриста рокля. Моделът е на Monique Lhuillier.

рокля galvan , анастейжа стийл, петдесет нюанса по-тъмно

От тази сцена във филма обаче безспорно вниманието на всички е приковано от домино маската, която подчертава сексапила на Анастейжа и добавя нов пласт тайнственост в отношенията между г-н Петдесет нюанса и г-ца Стийл. Кадрите са толкова ефектни, че впоследствие екипът на филма избира именно маската да участва в плаката на филма.

плакат, постер петдесет нюанса по-тъмно

Маската на Анастейжа Стийл в "Петдесет нюанса по-тъмно" е създадена от малка британска компания, занимаваща се с изработката на маскарадни маски. Моделът се казва Silver Lace Goddess - в превод Сребърна дантелена богиня.

Samantha Peach silver lace goddess домино маска, петдесет нюанса по-тъмно

Дизайнерката, създала компанията, сподели вълнението си, че от всички маски на света, екипът на филма е харесал нейната. Единствената малка промяна, която е направена е, че за филма са добавени кристалчета, за да отговаря маската по-точно на описаната в книгата.

 

Отговори на въпроса: КОЯ Е МАРКАТА НА ДОМИНО МАСКАТА НА АНАСТЕЙЖА СТИЙЛ?

  • Samantha Peach

  • Carolina Herrera

  • Roberto Cavalli

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката: Обувките на Кейт Мидълтън

Познай марката: Обувките на Кейт Мидълтън

Коя е марката на палтото на Кейт Мидълтън. Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги - "Силата да си жена" и "Какво искат жените".

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка е роклята, която ви показваме.