Познай марката: Голите рокли на Дженифър Лопес

61 коментара0/5

На кой дизайнер са предизвикателните голи рокли на Дженифър Лопес, с които я видяхме на Латино наградите Билборд? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели "Книга на огледалата" на изд. Ера.

Познай марката: Голите рокли на Дженифър Лопес
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (08.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Категорично някои от най-обсъжданите рокли на месец април бяха носени от певицата Дженифър Лопес на Латино наградите Билборд. Певицата смени две предизвикателни голи рокли с дълбоки V-образни деколтета, които не оставиха нищо на въображението. Въпреки това категорично можем да кажем, че Дженифър Лопес е в супер физическа форма и явно строгият вегански хранителен режим й се отразява добре.

Вижте също:

Дженифър Лопес стана веган >>>

Джей Ло: Винаги се чувствам секси >>>

Дженифър Лопес: Сънят е моето оръжие срещу бръчките >>>

Първо видяхме Дженифър Лопес на Червения килим с черна рокля, тип паяжина. Тя е от колекцията есен/зима 2017-18 на дизайнера, за когото ви питаме. Роклята има дълбоко V-образно деколте, висока цепка и е изрязана около талията.

дженифър лопес с рокля julien macdonald

Роклята бе съчетана с разкошни обувки на платформа на Jimmy Choo с 12-сантиметров ток. Цената им в магазина е 950 долара. Визията в черно на певицата включваше и бижута Lynn Ban и клъч Thale Blanc. Косата на Дженифър Лопес бе прибрана на конска опашка, а очите - подчертани с опушен грим.

дженифър лопес тоалет

По-късно Джей Ло се качи на сцената, където блестеше със също толкова предизвикателен и скандален тоалет на същия дизайнер, отново от колекция есен/зима 2017-18. Сребристата рокля бе съчетана с още по-високи обувки на платформа. Моделът се казва Pearl и отново е на Jimmy Choo, а токът е с височина 14.4 см.

дженифър лопес на наградите билборд, латино, jimmy choo, julien macdonald

И двете рокли са сред най-разголените модели, с които сме виждали не само Джей Ло, но и много други звезди.

 

Подсказка: Дизайнерът на голите рокли на Дженифър Лопес е уелсец

Познайте марката на голите рокли на Дженифър Лопес:

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели "Книга на огледалата" на изд. Ера.

книга на огледалата

Още от "Познай марката"

Познай марката: Гащеризонът на Дженифър Лопес

Познай марката: Гащеризонът на Дженифър Лопес

На коя марка е гащеризонът на Дженифър Лопес? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ново начало" на изд. ИБИС.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са гащеризонът и сандалите, които ви показваме.