Познай марката: Гащеризонът на Елизабет Банкс

58 коментара0/5

Познайте марката на бляскавия син гащеризон на Елизабет Банкс. Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Ей тези тук" на ИК УНИСКОРП.

Познай марката: Гащеризонът на Елизабет Банкс
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (03.04.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Елизабет Банкс е една от звездите в най-новия филм "Power Rangers". И като част от актьорския състав актрисата присъства на премиерите на филмите по света. Преди седмица Елизабет Банкс прикова всички погледи към себе си по време на премиерата на филма в Лос Анджелис.

Актрисата избва син гащеризон на един от най-известните ливански модни дизайнери. Гащеризонът е обсипан с камъни и пайети и е част от Haute Couture колекцията за пролет/лято 2017.

zuhair murad пролет/лято 2017, haute couture

Гащеризонът е с предизвикателно ултра-дълбоко V-образно деколте. Талията е подчертана със сатенен колан с бляскава катарама. Интересно решение на дизайнера в допълнителният обем, придаден чрез кройката в областта на ханша. 

елизабет банкс

Елизабет Банкс съчета гащеризона със сатенени обувки на платформа и висок тънък ток на Charlotte Olympia. Моделът на тези обувки с къдричка отзад се казва Paloma. 

charlotte olympia

Обувките бяха комбинирани с правоъгълен клъч Edie Parker. Елизабет Банкс завърши визията си с прибрана коса и очи, подчертани с очна линия. Семпли бежови устни създава баланс с подчертаните клепачи.

елизабет банкс

За да участвате в играта ни трябва да познаете марката на синия гащеризон на Елизабет Банкс:

  • Naeem Khan

  • Zuhair Murad

  • Elie Saab

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Ей тези тук" на ИК УНИСКОРП

ей тези тук

Още от "Познай марката"

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

Познай марката: Сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман

На коя марка са сандалите на Ева Лонгория и Никол Кидман? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на изд. СББ Медиа АД.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка е роклята, която ви показваме.

Познай марката, спечели комплект книги!

Познай марката, спечели комплект книги!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересни книги, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са роклите, които ви показваме