Познай марката: Гащеризонът на Дженифър Лопес

77 коментара0/5

На коя марка е гащеризонът на Дженифър Лопес? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Ново начало" на изд. ИБИС.

Познай марката: Гащеризонът на Дженифър Лопес
 © Guliver/ Getty/ IMAXtree.com/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (28.11.2016г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

Категорично можем да кажем, че Дженифър Лопес изглежда все по-добре с напредването на времето. Явно веганският начин на живот се отразява добре на звездата, която избира винаги предизвикателни тоалети за Червения килим на различни събития.

Вижте също:

Джей Ло: Винаги се чувствам секси >>>

Преди няколко дни, на Червения килим на Латиноамериканските награди Грами, Дженифър Лопес се появи с гащериозон по тялото. Гащеризонът оставя малко на въображението, като кобинира ефирни материи с флорални бродерии. Голият гръб само допълва секси излъчването на дрехата.

дженифър лопес, гащеризон

Ще ви подскажем, че гащеризонът е дело на любимия дизайнер на Дженифър Лопес и че този тоалет е от колекцията Haute Couture есен/зима 2016-17.

zuhair murad haute couture есен/зима 2016-17

Гащеризонът бе допълнен от златен клъч. Както винаги Дженифър Лопес заложи на открояващи се бижута - Doves by Doron Paloma и L’Dezen.

бижута

По-късно на сцената на Латиноамериканските награди Грами Джей Ло смени гащериоза с бяла рокля на Labourjoisie и бляскави сандали Stuart Weitzman. Именно на тази сцена Дженифър Лопес изпя новата обща песен с бившия си съпруг Марк Антъни.

дженифър лопес и марк антъни

Изпълнението завърши със страстна целувка между бившите съпрузи, която породи слухове, че са се събрали. Според мнозина обаче това е просто рекламен трик, за да се вдигне шум около песента.

Познайте марката на гащеризона на Дженифър Лопес: Mugler, Dolce&Gabbana или Zuhair Murad

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Ново начало" на Кристен Ашли от изд. ИБИС

ново начало, ибис, кристен ашли

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Бри Ларсън

Познай марката: Роклята на Бри Ларсън

На коя марка е роклята на Бри Ларсън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Мираж" на Дъглас Кенеди.

Познай марката, спечели книга: Обувките на Амбър Хърд

Познай марката, спечели книга: Обувките на Амбър Хърд

На коя марка са велурените обувки на Амбър Хърд? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Бухтичка" на изд. Софтпрес

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Познай марката, спечели 5 червила Chanel

Коя е марката на красивите тоалети, които ви показваме? Оставете верния отговор под статията в сайта и 5-има от вас ще спечелят червило Chanel.