Познай марката: Чехлите на Анна Фарис

56 коментара0/5

Познайте марката на чехлите на Анна Фарис и ако отговорите правилно, можете да спечелите книгата "Нещо човешко" на изд. ИнфоДАР.

Познай марката: Чехлите на Анна Фарис
 © Gulliver/ Getty/ Courtesy of Brands

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (01.05.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

На 21 април актьорът Крис Прат получи своята Звезда в Холивудската Алея на славата. На събитието актьорът доведе съпругата си Анна Фарис и 4-годишния си син Джак.

За церемонията цялото семейство бе елегантно облечено, като малкият Джак бе с карирана риза, панталони, син блейзер и закачлива вратовръзка, допълнени от маратонки Geox.

джак прат

Крис Прат бе с по-семпла визия - сив кариран костюм, като принтът е известен като Карето на принца на Уелс.

крис прат

Няма как да пропуснем визията на красивата съпруга на Крис Прат. Актрисата Анна Фарис бе със сет на дизайнерката Vivian Chan - полата с висока талия и късият топ са от колекцията пролет/лято 2017.

анна фарис с тоалет vivian chan

Анна Фарис завърши визията си със чехли на тънък стилето ток. Този модел обувка се нарича още мюл и е вдъхновен от популярен модел домашни чехли през XVIII век, които са били затворени отпред и отворени на петата. Днес мюл са сред най-популярните модели чехли и са особено актуални за пролет/лято 2017.

giueseppe zanotti mule

Познайте марката на чехлите на Анна Фарис:

  • Giuseppe Zanotti

  • Kurt Geiger

  • Vivian Chan

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Нещо човешко" на Павел Поторочин на ИнфоДАР

нещо човешко

56 коментарaДобави коментар »

yoannakaneva

От yoannakaneva01.05.2017, 10:18 ч.

Giuseppe Zanotti, а моделът са казва "Andrea"

Виж всички коментари за "Познай марката: Чехлите на Анна Фарис".

Още от "Познай марката"

Познай марката: Роклята на Карли Клос

Познай марката: Роклята на Карли Клос

Познайте марката на роклята на топмодела Карли Клос. Един от вярно отговорилите ще спечели книгата "Вила в Сицилия" на изд. Софтпрес

Познай марката, спечели комплект книги!

Познай марката, спечели комплект книги!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересни книги, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са роклите, които ви показваме.

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.