Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара

85 коментара0/5

Кой е дизайнерът на бляскавата рокля на София Вергара? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Славея" на изд. ИБИС.

Познай марката: Бляскавата рокля на София Вергара
 © Guliver/ Getty/ Instagram

За да участвате в играта „Познай марката“, трябва да оставите коментар под статията до следващия понеделник (16.01.2017г. включително). Победителят в седмичната игра ще бъде определян във вторник на тази страница и ще бъде известен чрез лично съобщение от нас как да си получи наградата.

Ако до месец, след като сме Ви уведомили, че печелите, не изпратите данните си за доставка, наградата ще бъде дадена на друг участник.

София Вергара за пореден път доказа, че може да изпъкне със стил и класа. На церемонията по връчването на наградите Златен глобус 2017 София Вергара бе с една от най-красивите и запомнящи се рокли. 

Роклята е модел от колекцията Висша мода на един от най-известните ливански дизайнери.

приянка чопра и софия вергара

София Вергара и Приянка Чопра

Моделът представлява nude рокля, иначе казано гола рокля, обшита с пайети и камъчета на точните места. Голите рамене са в унисон с актуалната тенденция за сезона.

софия вергара

Малко преди наградите Златен глобус 2017, София Вергара сподели в социалните мрежи част от бляскавите си аксесоари за вечерта - чифт обувки, клъч и мини манерка.

софия вергара златен глобус 2017

София Вергара завърши визията си с маникюр с метален блясък и пищни бижута Lorraine Schwartz.

софия вергара с обеци на lorraine schwartz

Кой е дизайнерът на роклята на София Вергара: J.Mendel, Karl Lagerfeld или Zuhair Murad

Един от правилно отговорилите читатели ще спечели книгата "Славея" на Кристин Хана от изд. ИБИС

славея, корица, ибис

 

Още от "Познай марката"

Познай марката, спечели книга!

Познай марката, спечели книга!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят интересна книга, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са сандалите, които ви показваме.

Познай марката: Роклята на Ема Стоун

Познай марката: Роклята на Ема Стоун

Ема Стоун спечели "Оскар" за главна женска роля за изпълнението си във филма "Ла Ла Ленд". Освен това Ема бе и една от най-стилните звезди на Червения килим на "Оскари" 2017. Познайте марката на роклята на Ема Стоун и един от вас ще спечели книги на изд. СББ Медиа АД.

Познай марката, спечели чанта!

Познай марката, спечели чанта!

Читателите на Rozali имат възможност да спечелят елегантна и стилна чанта за новия сезон, ако отговорят правилно на въпроса на коя марка са обувките, които ви показваме.