ИГРА: Какъв е твоят темперамент? - ПРИКЛЮЧИ

107 коментара0/5

Три от читателките на Rozali.com имат възможност да спечелят боя за коса KOLORA, ако споделят своя резултат от теста на Kolora.

ИГРА: Какъв е твоят темперамент? - ПРИКЛЮЧИ

 

ПОБЕДИТЕЛИ:

rali06101993

Vasy_Lee

Dilikula

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Отговори на въпроса: КАКЪВ Е ТВОЯТ ТЕМПЕРАМЕНТ СПОРЕД   ТЕСТА НА KOLORA?

 

1. Направи  ТЕСТА НА KOLORA  тук>>>

2. СПОДЕЛИ резултата в коментар под играта>>>

 

Всяка жена има свое специфично излъчване, чар, сексапил, темперамент, за които често говори цветът на косата й. Смята се, че когато една жена реши драстично да смени цвета на косата си, това е знак, че се е променило нещо коренно в разбиранията, чувствата, настроенията, желанията и въобще нещо се е преобърнало в живота й. А цветът на косата е проекция на новото Аз на всяка жена.

Русият цвят на косата обикновено говори за една нежна натура, красива по своята външност и характер, съвършена в движенията, израз на изтънченост и изящество. Русите жени са великодушни, грижовни и често са щастливи в семейния живот.

Черната коса говори за твърд характер и силна воля. Да се боядисате в черно означава, че търсите любов и романтични приключения. Черното придава на любовта особена страст. Но внимавайте, защото то носи в себе си както доброто, така и злото. Черното е символ на тъмната и непредсказуема мощ.

Кестенявият цвят говори за баланс между разум и чувства. Жените с този цвят на косата са всеотдайни, чаровни и изключително интелигентни. Отворени са към новото и винаги са готови да експериментират. 

Червената коса говори за увереност, самочувствие и борбеност. Червенокосите жени са доста непокорни и трудно могат да бъдат обуздани - една истинска стихия. Те обичат да са център на внимание и привличат към себе си околните, опитващи се да разгадаят душата им.

Независимо какъв е настоящият ти цвят, сега можеш да разбереш кой е най-подходящия за теб нюанс. Определи своя темперамент на www.kolora.eu/mytempcolor   и публикувай резултата (нежна романтичка, модна икона или друга) като коментар след статията.


УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

Участници: В играта могат да участват всички регистрирани потребители в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 13.02.2017 г. до 23:59 часа на 19.02.2017 г.

В играта участват всички коментари под темата КАКЪВ Е ТВОЯТ ТЕМПЕРАМЕНТ СПОРЕД ТЕСТА НА KOLORA?, които са резултати от направения тест www.kolora.eu/mytempcolor.

На 21.02.2017 г. на същата страница ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в играта.

Награди:  З дами   ще спечелят боя за коса Kolora за половин година (6 опаковки от цвят по избор) 

KOLORA

KOLORA e дълготрайна боя за коса с иновативни съставки като течен кератин и регенин на английската компания Salon Experts ltd. Формулата предлага специална грижа за косата при боядисване у дома, максимално интензивен цвят и перфектно покритие на бели коси. С деликатен аромат на божур, KOLORA създава защитен слой около косъма и възстановява силата и еластичността на косата. Уникалната "система за запечатване на цвета" предотвратява избледняването и запазва разкошния блясък до 4 седмици. Насладете се на изключително наситен и дълготраен цвят като след посещение във фризьорски салон.

107 коментарaДобави коментар »

iva_52

От iva_5219.02.2017, 11:29 ч.

ВИЕ СТЕ НЕУСТОИМА АВАНТЮРИСТКА

Виж всички коментари за "ИГРА: Какъв е твоят темперамент? - ПРИКЛЮЧИ".

Още от "Познай марката"

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

ИГРА: Готови за лятото с Eucerin - ПРИКЛЮЧИ

Подгответе се за лятото и спечелете награди от Eucerin!

Познай марката: Гащеризонът на Ема Уотсън

Познай марката: Гащеризонът на Ема Уотсън

На коя марка е гащеризонът на Ема Уотсън от премиерата на "Красавицата и Звяра". Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели книгата "Последният крал на Шотландия" на ИК Унискорп.

Познай марката: Полата на Кейт Мидълтън

Познай марката: Полата на Кейт Мидълтън

На коя марка е полата на Кейт Мидълтън? Оставете верния отговор в коментар под статията и един от вас ще спечели комплект книги на Инфордар.