Как да изберем правилния парфюм?

0 коментара0/5

Как избирате парфюма си? Съобразявате ли се със сезона, настроението или повода? Изборът на правилен парфюм не винаги зависи от това дали ви допада или не. Вижте нашите съвети за това как да изберете правилния за вас аромат за различни поводи.

Как да изберем правилния парфюм?
Как да изберем правилния парфюм?

Със сигурност шкафът ви е претъпкан с различни аромати. Някои от тях сте избирали сами, други са ви подарък.Едни ви допадат и искате да слагате самотях, а други - оставяте най-отзад и никога не искате да използвате. Изборът на парфюм винаги е от значение. В зависимост от сезона, частта на деня, настроението и повода, ароматът трябва да е различен. Парфюмът е аксесоар, не по-малко важен от бижутата.

Избор на парфюм според сезона

Изберете най-подходящия за сезона парфюм. Имайте предвид, че високата температура на въздуха засилва аромата. Логично, по-студеното време притъпява аромата.Добави описание

Затова за пролетта и лятото залагайте на леки парфюми, с аромати на цветя. За зимата и есента запазете по-тежките и сладникави аромати. Подходящи за студените месеци са плодовите парфюми с мускусни нотки.

Хитринка: През есента и зимата пръснете малко от любимия си аромат на шала и от вътрешната и външната страна на ревера на палтото. Така ароматът ще остане с вас по-дълго

Избор на парфюм според настроението

Парфюмът трябва да отговаря на настроението ви. Ако денят ви върви добре и сте в прекрасно настроение, сложете по-лек аромат. Ако сте влюбени, заложете на парфюм с нотки на сандалово дърво или мускус.

Понякога парфюмът може да оправи настроението ви. Сложете лек аромат, който ви напомня на лятото, когато ви е криво или тъжно. Парфюмът може да отключи някой приятен спомен и да забравите поне за малко за проблемите.

Добави описание

Избор на парфюм според повода

Когато се чудите какъв парфюм да си сложите, помислете къде ще бъдете. За нормален ден в офиса изберете ненатрапчив лек аромат. Ако пък ви предстоят бизнес срещи, заложете на малко по-силен парфюм.

При избора на вечерен аромат, сложете по-сладък парфюм, ако излизате на среща. Ако пък ще сте на кино или навън с децата, може да не слагате парфюм.

05.11.2013г./ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как да изберем правилния парфюм?".

Още от "Парфюмерия"

Аромати за пътешествия

Аромати за пътешествия

С кои аромати пътувате по света и у нас? Кой е безценният флакон, без който не тръгвате на път? Всеки има свой любим парфюм, но някои аромати са особено подходящи за пътешествия.

Gucci Premiere Eau de Toilette - аромат на успеха

Gucci Premiere Eau de Toilette - аромат на успеха

Gucci Premiere Eau de Toilette - по-леко, по-светло, по-деликатно въплъщение на първия, знаков аромат, ознаменуващ трепета на всекидневния успех.

Dolce Floral Drops

Dolce Floral Drops - ароматна, сутрешна милувка

Как си представяте перфектното ухание на пролетта?