Прически пролет/лято 2017

0 коментара0/5

От семпла ниска конска опашка, през небрежен кок до буйни къдрици, вижте кои са актуалните цветове в косите и модерните прически за пролет/лято 2017.

Прически пролет/лято 2017
 © istockphoto.com/ IMAXtree.com

Цветове в косите за пролет/лято 2017

Освен при прическите, и при цветовете на косата има различни тенденции. Ето кои са те:

Шоколадови нюанси - дълбоките и наситени нюанси на кафявото са особено популярни за пролет/лято 2017 и са в унисон с тенденциите за естествен вид на косата.

Пепеляво русо - за почитателите на русото пролет/лято 2017 идва с пепеляво руси нюанси, семпли, не прекалено крещящи и много нежни.

Червено - поканете огъня в косите с ярко червените нюанси на косата. Можете да избирате между по-светли и по-тъмни варианти на цвета за пролет/лято 2017.

Балеаж - балеажите са варианция на омбре ефекта, при които краищата на външните кичури на косата са боядисват в различни, често по-светли тонове. Корените на косата се оставят обикновено в естествения цвят.

Нестандартни пастелни нюанси - ако искате да се откроите и да сте в крак с модните тенденции, то цветните пастелни нюанси са особено модерни за пролет/лято 2017. На особена популярност се радват пастелните тонове на синьото, зеленото и модерния този сезон цвят "Пудра" (бледо розово).

Кои са модерните прически за пролет/лято 2017?

Къдрици

Къдравата и непокорна коса е много модерна за пролет/лято 2017. От дребни до по-едри къдрици, няма да сгрешите с избора си. Много от дизайнерите добавиха различни цветни аксесоари или панделки, за да добие прическата лятно и бохо излъчване.

къдрава коса, прически пролет/лято 2017

Коса с път настрани

Едно нестандартно предложение за пролет/лято 2017 е косата, прибрана или полуприбрана настрани. Този тип прическа често се комбинира с друга тенденция на сезона - загладената коса, за да изглежда строго и елегантно. По-небрежните варианти с коса с път настрани са по-подходящи за ежедневието.

прически пролет лято 2017, път настрани

Коса с мокър ефект

Тази тенденция също е малко нестандартна и не всеки би се осмелил да я опита. Косата с мокър ефект се прави най-често с гел или мус за коса. В някои случаи, за по-дълготраен ефект косата се намазва със специално масло за коса. Не е задължително косата с мокър ефект да е права, мокрите на вид къдрици също са много актуални. Прогнозите са, че ще бъдат много модерни през най-горещите летни месеци, защото къдравата коса с мокър ефект напомня все едно току-що сте излезли от морето.

коса с мокър ефект, прически пролет лято 2017

Загладена назад коса

Загладената коса е много добре изправена коса, при която няма никакъв обем. Макар да е необичайна на вид, тя всъщност се съчетава много добре с street style визии.

пригладена назад коса, тенденции прически пролет/лято 2017

Ниска конска опашка

Перфектната прическа за всеки ден е небрежната ниска конска опашка. Ако искате да я съчетаете с някоя от другите тенденции, можете да опитате пътят настрани с прибрана внимателно коса, или пък да разрошите леко с пръсти и стилизиращ продукт опашката за небрежно-разбъркан вид.

ниска конска опашка

Небрежен кок

Последната тенденция при прическите за пролет/лято 2017, която ще ви представим, е небрежният кок. При небрежния кок косата е събрана, сякаш набързо, леко усукана понякога и завързана с ластик.

За пролет/лято 2017 дизайнерите избраха както вариантите на небрежен кок ниско долу, така и високо вдигнат или направо на върха на главата. Хубавото на небрежния кок е, че се съчетава лесно със street style визия, така и с по-спортно-елегантен ежедневен стил.

небрежен кок, прически пролет/лято 2017

20.03.2017/ Радослава Михайлова

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДРУГИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017:

 

Добави описаниеобувки пролет/лято 2017

 

    Маникюр пролет/лято 2017           Обувки пролет/лято 2017

тенденции цветовеДобави описание

   Цветове пролет/лято 2017              Чанти пролет/лято 2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Прически пролет/лято 2017".

Още от "Модни тенденции"

Тенденции при банските за лято 2014

Тенденции при банските за лято 2014

Независимо къде отиват на почивка, дали са заден илиседмица, голяма част от дамите свеждат подготовката за лятната ваканция до въпроса „какъв бански да си взема“. Вижте последните модни тенденции при банските костюми за лято 2014 и изберете вашия модел.

Дънковите дрехи, които всеки трябва да има

Дънковите дрехи, които всеки трябва да има

Те са част от вечните модни тенденции, те са любимите ни дрехи за ежедневие - те са дънковите дрехи! Любими, лесни за съчетаване и на достъпни цени, вижте кои са дънковите дрехи, които всеки трябва да има.

Гот е по пижама

Гот е по пижама

Не, няма да си лягаме. Просто ще затворим по-лежерно летния сезон. „Пижама тенденцията“ властва от доста време, ние ще й обърнем внимание чак сега. Защо? Защото дрехите, приличащи на пижами и нощници, са най-удобният начин да изпратим лятото.