Прически есен/зима 2016-17

0 коментара0/5

Вижте какви са тенденциите при прическите за есен/зима 2016-17 и кои ще са актуалните цветове в косите този сезон.

Прически есен/зима 2016-17
 © Istock/ IMAXtree.com

Кои са модерните цветове в косите за есен/зима 2016-17?

През есен/зима 2016-17 виждаме завръщане към естествените цветове на косата - русо, кестеняво, черно. Екстравагантните цветове в косите присъстват по-скоро като отделни трендове в социалните мрежи, отколкото в тенденции при сериозните имена в модата.  Ето и модерните цветове на есента и зимата 2016-17

  • Руси нюанси от платинено русо до пепеляво и ягоддово русо ще са актуални през есента. Този нетипичен цвят във всевъзможните си варианти гостува тук от летните тенденции.
  • Кафяви нюанси - кафявите нюанси също ще са много актуални този сезон, като на особена популярност се радват шоколадовите нюанси и нюанс кестен.
  • Омбре - омбре е любима тенденция на мнозина за есен 2016. На особена популярност се радват вариантите, при които корените на косата са израстнали. Важно е обаче контрастът да не е голям, а преходът - да е плавен. Актуални за есен/зима 2016-17 са разновидностите на балеажа.

Прически есен/зима 2016-17

Обем в косите

Без значение от прическата, обемът в косите е особено актуален този сезон. Съчетайте го с буйни къдрици за максимален ефект. Прическата трябва да изглежда така, сякаш косата е разпиляна от вятъра - максимално естествена.

обем в косата

Коса на вълни в стил 20-те

Много от дизайнерите заложиха на тази необичайна прическа за есен/зима 2016-17. Косата на вълни в стил 20-те е по-подходяща за свободното време. Най-често тази прическа е комбинирана с лек мокър ефект на косата. Към нея можете да добавите фиба за дискретен акцент.

прически есен/зима 2016-17, коса в стил 20-те

Ниска конска опашка

Ниската конска опашка често гостува в модните тенденции и този сезон не е изключение. За предпочитане са вариантите, при които косата не е здраво стегната с ластик, а по-скоро небрежно захваната.

ниска конска опашка, прически есен/зима 2016-17

Коса на плисета (вафли)

Косата на плисета или както е по-популярна, на вафли, отново се завръща в модните тенденции. Косата на вафли придава обем на прическата, особено, ако е добре направена. Актуални този сезон са вариантите, при които вафлите са по-ското в средата на косата, отколкото близо до корените. Те са по-скоро за акцент в косата.

прически и коса есен/зима 2016-17

Балетен кок

В контраст с останалите небрежни тенденции при прическите идва балетният кок. Актуален е както в класическия вариант - високо на главата, така и в по-семплите си версии - ниско долу.

Коса на път

Класическата права коса с път в центъра също беше много популярна сред дизайнерите за есен/зима 2016-17. Косата на път, независимо дали е пусната или вързана, поставя акцент върху лицето и издължава шията.

коса на път

Коса на вълни

Косата на вълни по-често е част от пролетно-летните тенденции, но заради небрежната си елегантност често я виждаме да е модерна през цялата година. Хубавото на тази прическа е, че е перфектна за ежедневието и не изисква косата да е идеално подредена, тоест можете да начупите с ръце, като сте сложили малко стилиризащи продукти и да излезете.

коса на път

10.09.2016/ Радослава Михайлова

 

ВИЖТЕ СЪЩО И ДРУГИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН/ЗИМА 2016-17, КАТО КЛИКНЕТЕ НА СНИМКИТЕ ДОЛУ:

 

тенденции есен 2016тенденции цветове

             11 топтенденции за                     Цветове есен/зима 2016

 

             есен/зима 2016-17

 

чанти есен/зима 2016-17маникюр есен/зима 2016

       Чанти есен-зима 2016               Маникюр есен/зима 2016-17

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Прически есен/зима 2016-17".

Още от "Модни тенденции"

Чанти есен/зима 2012-13

Чанти есен/зима 2012-13

Какви чанти ще носим през есен/зима 2012-13? Кожа с косъм, ярки цветове, огромни, мини, но забележими, с дълга дръжка, шик кожа, тип клъч и охра – топ тенденции при чантите за есен/зима 2012-13.

Пастелното розово е хит този сезон

Пастелното розово е хит този сезон

Розовото палто често е предпочитано от дамите през зимата, но този сезон този цвят навлиза и в останалата част от гардероба им.

Като по часовник

Като по часовник

Часовникът – бижуто, което не си струва да пропускаш. Едва ли има по-изтънчен жест от този с поглеждането му. А и да си точна като по часовник си е голямо предизвикателство.