Дантела на показ

4 коментара0/5

Дантелата продължава да владее модните тенденции и през зима 2010-11.


дантела на показ

Dolce&Gabbana

 

Дантелата се превърна в синоним на изтънченост, стил и елегантност. Холивудските знаменитости издигнаха модата на дантелата в култ тази година.

дантела на показ

Christopher Kane; Julian McDonald; K&I; Valentino; Donna Karan


Дантелената материя, която в продължение на десетилетия придаваше допълнителен шик в колекциите дамско бельо, продължава да бъде водеща тенденция. Тя се превърна в съществена част от облеклото на жените и водещ акцент в колекциите на водещи модни дизайнери.

дантела на показ

 

 

Pisit


Сега дантелата остава една от най-силните тенденции през сезона. Идеална е за официални поводи, сватби и абитуриентски балове.

БГНЕС

22.12.2010/rozali.com

 

 

4 коментарaДобави коментар »

Hennes

От Hennes08.01.2011, 13:37 ч.

Харесва ми,но не мога да я нося :( всичко ме сърби като усетя дантела и ламе.....

Виж всички коментари за "Дантела на показ".

Още от "Модни тенденции"

Коледна мода

Коледна мода

Ако преди години коледната мода е била нещо, от което повечето хора са бягали, тъй като са я намирали за твърде „домашна“, то днес тя е на почит по празниците, защото е отражение на коледния дух, който носите. Освен това коледната мода днес е по-стилна, но все така забавна.

Sculpt & Lift Skinny Denim Jeans, Indigo Mix

Новите джинси на M&S извайват фигурата до съвършенство

Новите джинси на M&S Sculpt & Lift предлагат дизайн, който ласкае фигурата и в същото време се грижи за запазването на естествените й форма.

Тенденции чанти пролет/лято 2015

Тенденции чанти пролет/лято 2015

За да не се чудите как трябва да изглежда новата чанта, която искате да си купите, когато излезете на традиционната шопинг обиколка в началото на сезона, събрахме за вас топ тенденциите сред чантите за пролет/лято 2015.