Обувки – тенденции есен/зима 2016-17

1 коментар0/5

Нежни и предизвикателни са тенденциите при обувките за есен/зима 2016-17. Велур, остри върхове и разнообразни токчета ни очакват този сезон. Вижте кои са най-модерните обувки, боти и ботуши за есен/зима 2016-17.

Обувки – тенденции есен/зима 2016-17
 © IMAXtree.com/ колажи: Rozali.com

Обувки с остър връх

Обувките с остър връх почти винаги са част от модните тенденции за сезона и тази година не е изключение. Особено актуални са в комбинация с интересен като форма и/ или цвят ток. Обувките с остър връх са чудесно допълнение към офис стила и пасват перфектно на много модерните за есен/зима 2016-17 костюми с панталон.

Вижте също:

11 топтенденции за есен/зима 2016-17 >>>

Кои са модерните цветове за есен/зима 2016-17 >>>

обувки с остър ток, обувки есен зима 2016 тенденции

Обувки с квадратен ток

Квадратният ток се завръща за всички почитатели на удобството. За есен/зима 2016-17 го виждаме на ниска и средна височина както при обувките, така и при ботите, много по-рядко при ботушите.

квадратен ток, тенденции есен/зима 2016

Котешки токчета

Котешките токчета представляват ниски и тънки токчета – елегантни и удобни. Те са сред най-популярните за есен/зима 2016-17. Най-често се виждат като част от обувка със заострен връх. Котешките токчета съчетават елегантността на обувките на стилето ток с удобството на ниските модели.

котешки ток, тенденции обувки есен/зима 2016

ВИЖТЕ ОЩЕ АКТУАЛНИ МОДЕЛИ ОБУВКИ ЗА ЕСЕН/ЗИМА 2016-17

Дървени токчета

Дървените токчета, не само като материал, но и като външен вид също ще са много модерни за есен/зима 2016-17. При тях най-често токът контрастира на останалата част от обувката.

дървен ток, тенденции обувки есен/зима 2016

Обувки със странен ток

Дори най-обикновената обувка може да се открои, ако има странен ток. Затова сред модерните модели за сезона се открояват обувките, чийто ток има странна форма, различен цвят, допълнителна декорация и т.н.

обувкк със странен ток есен/зима 2016-17

Обувки с груби подметки

Оставяме нежните модели за лятото и се пренасяме в света на готическата мода с тази тенденция. Дори да не ви харесват, обувките с груби токове и подметки като цяло ще са сред най-актуалните модели за есен/зима 2016-17. Тази интересна тенденция е подходяща за онези от вас, които обичат нестандартните модни предложения. Често пъти са съчетани с масивни катарами, друга преобладаваща тенденция при обувките.

обувки с груби подметки, тенденции есен/зима 2016-17

Велурени боти, обувки и ботуши

Да оставим настрана токовете за момент и да погледнем материите. Велурът се очертава като хит за есен/зима 2016-17 при обувките, ботите и ботушите. Това не изненадва никого, тъй като велурът е много актуален и при облеклата за този сезон. Макар често да не е най-практичният вариант за мокро време, велурът носи определена изисканост и класа в себе си, на които малко дами могат да устоят. Кадифето също присъства в някои модели обувки, но много по-рядко, особено в ежедневната мода.

обувки, боти и ботуши от велур, есен/зима 2016

ВИЖТЕ ОЩЕ АКТУАЛНИ МОДЕЛИ БОТИ ЗА ЕСЕН/ЗИМА 2016-17

Боти до средата на глезена

Ботите до средата на глезена са практичен и стилен вариант за есента и по-топлите зимни дни. Предимството им е, че за разлика от ботите до глезена, по-добре се съчетават с поли и рокли.

боти до средата на глезена

Боти над глезена

Ботите, които са с височина малко над глезена също се очертават като много популярен модел (за поредна година). Те са по-подходящи за визии с дънки и панталони. Много стилисти казват, че ботите до и малко над глезена са най-трудните за стилизиране обувки, затова ги комбинирайте внимателно.

боти есен/зима 2016, тенденции

Каубойски боти

Интересно попълнение в есен/зима 2016-17 са каубойските ботуши. Те са най-често до средата на глезена и са избор само на най-авантюристично настроените в модно отношение дами.

каубойски боти и ботуши

Ботуши до и над коляното

Завършваме с ботуши за почитателите на класиката. Ботушите до коляното и над коляното ще са много модерни особено ако ги съчетаете с някоя от гореизброените тенденции при токовете. Преобладават моделите с остър връх и много връзки.

ботуши есен/зима 2016-17

ВИЖТЕ НАЙ-АКТУАЛНИТЕ МОДЕЛИ БОТУШИ ЗА ЕСЕН/ЗИМА 2016-17

19.09.2016/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

solen_keks

От solen_keks20.02.2017, 15:33 ч.

Тази зима тенденциите са като изсмукани от пръстите- нищо ново, интересно и различно. Миналата година имаше доста по- оригинални като дизайн.

Виж всички коментари за "Обувки – тенденции есен/зима 2016-17".

Още от "Модни тенденции"

Кои са модерните шапки тази зима?

Кои са модерните шапки тази зима?

Шапката е най-важният зимен аксесоар. Тя трябва да е функционална, но и стилна. Вижте кои са модерните шапки за зима 2016.

Модни прически есен 2013

Модни прически есен 2013

Ниско вързана конска опашка, дълъг бретон настрани и коса с огромен обем са тенденциите за есен 2013. Все прически, които лесно можем да направим у дома. Вижте каква е модата в косите за този сезон според световните дизайнери.

В сезона на връхната дреха

В сезона на връхната дреха

Остава й още малко време живот. Поне през тази зима. Другата ще се завърне отново, както го е правила винаги. Но да не избързваме ненужно, а да се насладим на топлината на връхната дреха. Сега!