Модни прически есен 2013

0 коментара0/5

Ниско вързана конска опашка, дълъг бретон настрани и коса с огромен обем са тенденциите за есен 2013. Все прически, които лесно можем да направим у дома. Вижте каква е модата в косите за този сезон според световните дизайнери.

Модни прически есен 2013
Модни прически есен 2013

Конска опашка

Ниско вързаната на конска опашка коса се завръща през есента. Можете плътно да приберете цялата коса или да пуснете кичури над ушите. Оставете пътя на косата да се вижда. Косата трябва да изглежда така, сякаш сте в вързали в последния момент. Дизайнерите, които заложиха на конската опашка за представяне на новите си колекции, са Oscar de la Renta, Lanvin, John Galliano и Rachel Zoe.

Добави описание

Бретон настрани
Дългият бретон настрани също е задължителна част от прическата на есен 2013. Можете да го комбинирате с конска опашка или просто с пусната коса. Изберете между плътен или филиран бретон. И двата варианта попадат в тенденциите за тази есен. Ако пък не искате да скъсявате косата, просто сменете пътя на косата. Това ще създаде илюзията за асиметрия. Моделите на Marni, Reem Acra и Tracy Reese дефилираха с такива прически при представянето на есенно-зимните колекции.

Добави описание

Коса с мокър ефект
Косите с мокър ефект придават особена лъскавина на прическата. Ефектът можете да постигнете с гел или просто с вода. Не разресвайте косата с гребен, а само с леко прокарайте пръсти през нея. Небрежната прическа с мокър ефект и подходяща за парти. Избягвайте  косата с мокър ефект за работа. Дизайнерите Alberta Ferretti, Oscar de la Renta и Roberto Cavalli предпочетоха косата с мокър ефект за есен 2013.

Добави описание

Супер обем

Коса на вълни, тупирана в корените. Това е лесен начин да постигнете супер обем. Тази прическа е завръщане към 40-те години и не може да остане незабелязана. След като й направите нужния обем, можете леко да я посъберете с фиби или шноли. Косите със супер обем придават агресия на цялостното излъчване. Модните къщи, които заложиха на супер обема в косите, бяха Marc Jacobs и Lela Rose.

Marc Jacobs и Lela Rose

Още за >>> Прическите на есен/зима 2013-14 >>>

Прическите на есен/зима 2013-14

30.09.2013/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Модни прически есен 2013".

Още от "Модни тенденции"

Седмица на модата в Милано – модни тенденции пролет/лято 2011

Седмица на модата в Милано – модни тенденции пролет/лято 2011

Седмицата на модата в Милано (22-28 септември 2010) изпълни душите ни с цветност. Докато обикаляме по магазините в търсене на най-успешните покупки за есенно-зимния сезон, нека отправим поглед към модните тенденции за пролет/лято 2011.

UGG Australia колекция есен/зима 2010-11

UGG Australia колекция есен/зима 2010-11

Колекция есен/зима 2010-11 на UGG Australia ви очаква в магазини Uptown. Продуктите на UGG Australia се изработват само от най-добрите материали в света и са проектирани с голяма грижа и внимание към детайла.

Седмица на модата в Париж

Седмица на модата в Париж

По време на Седмицата на модата в Париж (Paris Fashion Week – 30.09/08.10.) бяха представени модните тенденции за сезон пролет/лято 2010. Преди да потънем в мрака на студената зима, нека хвърлим светъл поглед към близкото бъдеще.