Модни прически есен 2013

0 коментара0/5

Ниско вързана конска опашка, дълъг бретон настрани и коса с огромен обем са тенденциите за есен 2013. Все прически, които лесно можем да направим у дома. Вижте каква е модата в косите за този сезон според световните дизайнери.

Модни прически есен 2013
Модни прически есен 2013

Конска опашка

Ниско вързаната на конска опашка коса се завръща през есента. Можете плътно да приберете цялата коса или да пуснете кичури над ушите. Оставете пътя на косата да се вижда. Косата трябва да изглежда така, сякаш сте в вързали в последния момент. Дизайнерите, които заложиха на конската опашка за представяне на новите си колекции, са Oscar de la Renta, Lanvin, John Galliano и Rachel Zoe.

Добави описание

Бретон настрани
Дългият бретон настрани също е задължителна част от прическата на есен 2013. Можете да го комбинирате с конска опашка или просто с пусната коса. Изберете между плътен или филиран бретон. И двата варианта попадат в тенденциите за тази есен. Ако пък не искате да скъсявате косата, просто сменете пътя на косата. Това ще създаде илюзията за асиметрия. Моделите на Marni, Reem Acra и Tracy Reese дефилираха с такива прически при представянето на есенно-зимните колекции.

Добави описание

Коса с мокър ефект
Косите с мокър ефект придават особена лъскавина на прическата. Ефектът можете да постигнете с гел или просто с вода. Не разресвайте косата с гребен, а само с леко прокарайте пръсти през нея. Небрежната прическа с мокър ефект и подходяща за парти. Избягвайте  косата с мокър ефект за работа. Дизайнерите Alberta Ferretti, Oscar de la Renta и Roberto Cavalli предпочетоха косата с мокър ефект за есен 2013.

Добави описание

Супер обем

Коса на вълни, тупирана в корените. Това е лесен начин да постигнете супер обем. Тази прическа е завръщане към 40-те години и не може да остане незабелязана. След като й направите нужния обем, можете леко да я посъберете с фиби или шноли. Косите със супер обем придават агресия на цялостното излъчване. Модните къщи, които заложиха на супер обема в косите, бяха Marc Jacobs и Lela Rose.

Marc Jacobs и Lela Rose

Още за >>> Прическите на есен/зима 2013-14 >>>

Прическите на есен/зима 2013-14

30.09.2013/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Модни прически есен 2013".

Още от "Модни тенденции"

Роклята -  кралица на пролет-лято 2013

Роклята - кралица на пролет-лято 2013

Роклята представлява най-добре женската идентичност. И е безспорната кралица на пролет-лято 2013, затова нека и отдадем дължимото.

Бански костюми 2009

Бански костюми 2009

Банските костюми на лято 2009 следват модните тенденции при дрехите. Изчистени линии, ярки цветове и бански костюми с едно рамо са топ избор, а африканските мотиви са абсолютен хит на сезона.

За красиви крака през лятото…

За красиви крака през лятото…

Дъждове, но все повече слънце, а вече и почти летни температури и сандалите вече завземат модна територия.