Металически татуировки - хитът на лято 2015

1 коментар0/5

Ефектни, красиви и стилни, бляскавите татуировки в металически цветове се превърнаха в моден хит за лято 2015. А още по-хубавото е, че са временни, така че може да експериментирате с различни форми. Вижте какво трябва да знаете за металическите татуировки.

Металически татуировки - хитът на лято 2015
Металически татуировки - хитът на лято 2015 © Pinterest.com

Постоянната татуировка не е за всеки. Едни се страхуват от болката, други - че ще им омръзне бързо, а трети, че с времето татуировката ще се измени в следствие на отпускането на кожата. За всички тези притеснения има решение и то се казва временна татуировка.

За лято 2015 временната татуировка се превърна в моден хит, заместващ аксесоарите. Популярни станаха моделите в металически цветове - предимно сребърно и златно, които имитират бижута. Предлагат се като заместители на пръстени, гривни и дори колиета. Поставят се най-често на рамото, на тила, на китката или на глезена. Металическите временни татуировки се срещат в различни форми - обикновено най-разпространените са тези с бохо мотиви (пера, етно принт) и тези, които имитират бляскави аксесоари (предимно гривни или пръстени).

Добави описание

Металическите татуси стоят идеално на кожа със слънчев загар. Затова, ако искате да имате перфектната лятна визия на плажа, но се страхувате, че ще изгубите бижутата си, тогава задължително си направете такава татуировка.

За да си направите металическа временна татуировка не се нуждаете от чужда помощ. Достатъчно е да си я закупите от магазин, да я залепите като стикер за кожата, като притиснете за 30-тина секунди с влажна кърпа, и след като изчакате 10 минути, да отстраните излишния пласт. Важно е предварително да сте почистили добре кожата.

Добави описание

Металическият татус издържа до 2 седмици, но е най-бляскав през първите 5-6 дни. Водоустойчив е, така че можете спокойно да се къпете и да влизате в морето/басейна. Трябва обаче да пазите татуировката от лосионите за тяло, защото са по-мазни и могат по-бързо да захабят рисунката.

Когато решите, че металическата татуировка ви е омръзнала или пък вече губи блясъка си, тогава може да я изтриете с помощта на памучен тампон напоен в спирт.

Сред почитателите на временните металически татуировки са Алесандра Амброзио, Бионсе и Риана.

15.07.2015/ Христина Спасова

1 коментарДобави коментар »

dancegurl

От dancegurl30.07.2015, 11:08 ч.

Супер са!!! Аз лично си взех от тези: https://www.facebook.com/flashsisters

Виж всички коментари за "Металически татуировки - хитът на лято 2015".

Още от "Модни тенденции"

Кожената пола е на мода тази есен

Кожената пола е на мода тази есен

Кожата е задължителна материя тази есен и си струва да платите малко повече за нещо, което знаете, че ще трае вечно и ще става все по-добро с годините.

Отново блестящо бяло

Отново блестящо бяло

Зимата отново дойде и скоро пухкав сняг ще покрие всичко с белоснежна пелена. Заедно със сезона се сменят и тенденциите в макиажа.

Чанти есен/зима 2010-11

Чанти есен/зима 2010-11

Какви чанти ще носим през есен/зима 2010-11? Чантите с изкуствен косъм са абсолютен хит и задължително попълнение през този есенно-зимен сезон. Чанти тип “месинджър”, големи меки чанти и ефектни вечерни чанти допълват горещата тенденция.