Маникюр - тенденции пролет/лято 2017

0 коментара0/5

От семпъл маникюр в телесни тонове и бебешко розово до страстните червени нокти, вижте кои са актуалните тенденции в маникюра за пролет/лято 2017.

Маникюр - тенденции пролет/лято 2017
 © istockphoto.com/ IMAXtree.com/ Pinterest

Преди да говорим за цветовете при маникюра, трябва да погледнем кои са актуалните форми на ноктите за пролет/лято 2017.

Къси и заоблени – практични и подходящи за ежедневието, късите и овални нокти са удобни за всяка жена, независимо какво е ежедневието й. За този сезон ще кажем довиждане за кратко може би на късите и квадратни нокти и ще ги заменим със заоблени.

Овални със средна дължина – овалните нокти са също много модерни за пролет/лято 2017. При тях говорим за маникюр със средна дължина, който е едновременно практичен и много елегантен.Овалните нокти са част от тенденциите почти всеки сезон, подобно на черния и белия цвят при дрехите и аксесоарите.

Бадемовидни нокти – не толкова практични и подходящи за ежедневието на всяка жена, но бадемовидните нокти внасят определена доза изисканост във визията и са много предпочитаните от дизайнерите за пролет/лято 2017.

Цветове при маникюра за пролет/лято 2017

  • Прозрачен маникюр с малко цвят

Интересна тенденция при маникюра за пролет/лято 2017 са ноктите, лакирани с безцветен лак, върху който има цветни рисунки. Мнозина наричат този маникюр „негативно пространство“. Заблуда е, че тази тенденция е семпла, напротив, ако правилният маникюрист рисува ноктите ви, ще забележите колко ефектен може да бъе прозрачният маникюр.

Прозрачен маникюр с малко цвят, модерен маникюр, тенденции маникюр пролет/лято 2017

  • Нокти в телесен цвят и бебешко розово

Телесните нюанси също са хит за пролет/лято 2017. Семпъл, но много елегантен, маникюрът в телесен цвят подчертава естествената красота на ноктите и се комбинира лесно с всякакъв стил в гардероба.

Още една тенденция с неутрални цветове за пролет/лято 2017 е маникюрът с бебешко розово. За да изглежда максимано добре, ноктите също трябва да са перфектно формени, за да се подчертае естествената им красота.

  • Бели нокти за свежест през пролетта

Чисто белият маникюр може би изглежда твърде семпъл, но истината е, че лакирате ли всички нокти в бяло, определено ще се откроите. Изцяло белият маникюр трудно се вписва в ежедневния стил и всъщност е изненадващо „крещящ“ за толкова неутрален и класически цвят, но дизайнерите заложиха на него за пролет/лято 2017.

маникюр пролет/лято 2017

Ако за вас тази тенденция е твърде крайна, не се колебайте да го съчетаете с интересни рисунки или други цветове за баланс.

  • Цветен френски маникюр

Класическият френски маникюр отдавна е отстъпил пред цветния си вариант в тенденциите. За пролет/лято 2017 разнообразете френския маникюр с ярки цветове за повече пролетно настроение. Няма да сгрешите и ако изберете вариант, при който различните нокти имат различни цветове.

цветен френски маникюр, тенденции пролет/лято 2017

  • Маникюр на райета

Райето определено не може да бъде категоризирано като семпла тенденция, особено при маникюра. За пролет/лято 2017 виждаме както варианти на прозрачни нокти със семпли райета, така и по-смели цветни, дори неонови варианти.

  • Mаникюр с металически нюанси

Металическите нюанси са любими на много дизайнери през последните няколко сезона както за дрехите и аксесоарите, така и за грима и маникюра. За пролет/лято 2017 актуални са както класическите сребърно и златно, така и по-нестандарното бронзово.

маникюр металически нюанси

  • Ярко и бургундско червено

Още една задължителна тенденция за всеки сезон, но няма как да я пропуснем. Червените нокти са любими на дамите, които предпочитат предизвикателния, но елегантен маникюр. За пролет/лято 2017 виждаме два нюанса на червеното, които доминират – ярко червено и тъмно бургундско червено. Това са цветове, подходящи за нокти със средна дължина или дълги, избягвайте червеното, ако маникюрът е къс.

червен маникюр пролет/лято 2017, тенденции

  • Омбре маникюр

Омбре маникюрът отново се завръща в модните тенденции след кратко отсъствие.

омбре маникюр, пролет/лято 2017, тенденции

За пролет/лято 2017 модерни са както класическите омбре нокти в два цвята, така и по-нестандартните и предизвикателни варианти в три и повече нюанса.

  • Колкото повече, толкова повече

Завършваме тенденциите при маникюра с по-нестандартните предложения от дизайнерите. Много актуални за пролет/лято 2017 са маникюрите с 3D апликации. Пера, мъниста, шипове и какво ли още не. Разнообразието е ограничено единствено от вашето или на маникюриста ви въображение.
Друга необичайна и малко по-натруфена тенденция е маникюрът с камъчета.

маникюр с камъчета, маникюр пролет/лято 2017

Тук говорим както са по-семплите варианти с плоски и едва забележими камъчета, така и релефните варианти. Тази тенденция ще превърне ноктите ви в бижута.

13.03.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Маникюр - тенденции пролет/лято 2017".

Още от "Модни тенденции"

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Така...На всички ни е ясно, че на ботушите времето им изтича. Малко е тъжно, но пък е временно. През есента пак ще си спомним за тях. Сега отворете очи, сърца и портмонета за новия хит при обувките – ниски боти. 

Мода за абитуриенти 2014

Мода за абитуриенти 2014

Абитуриентските балове винаги пораждат вълнения както у самите абитуриентки, така и у техните родители. Каква е модата при абитуриентките тази година и какви са тенденциите при балните рокли.

На ход са пухкавите обувки

На ход са пухкавите обувки

Модерните обувки и боти вече се предлагат и в кравив, пухкав зимен вариант.