Кораловите цветове са синоним на елегантност

0 коментара0/5

Лято 2013 съчетава модните тенденции с удобство и комфорт благодарение на кораловите цветове, които са се превърнали в синоним на елегантност.

Кораловите цветове са синоним на елегантност

"Лято" и "елегантност" никога не са били думи, които вървят ръка за ръка, но не и тази година. Обикновено дрехите, които предпазват от слънцето са развлечени, не оформят женската фигура и често жените ги считат за старомодни.

Другата гореща тенденция през това време от годината са прекалено късите дрехи, разголените деколтета или ярките цветове като неоновото, което буквално заслепява.

Спестете си главоболието, като изберете кораловите цветове, съветват специалистите. Млечно розовото, кремавото, бледото портокалово са най-елегантните цветове според стилистите.

Добави описание

Рокля на Emanuel Ungaro Spring/Summer 2013

Освен това са свежи, не привличат слънчевите очи и можете да се облечете с тях отгоре до долу.

Хубавото на тази тенденция е, че кораловите тонове могат да се комбинират със смели аксесоари.

Вижте също:

Огромни бижута - топ модна тенденция

Цветовете на пролет-лято 2013

Жълтото царува това лято

Лято в бяло

Още от "Модни тенденции"

Тенденции в косите пролет-лято 2013

Тенденции в косите пролет-лято 2013

При косите пролет-лято 2013 се завръщат минималистичните тенденции като контраст и контрапункт на доскорошното избухване на цветове.

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Така...На всички ни е ясно, че на ботушите времето им изтича. Малко е тъжно, но пък е временно. През есента пак ще си спомним за тях. Сега отворете очи, сърца и портмонета за новия хит при обувките – ниски боти. 

Черният панталон е хитът на зимата

Черният панталон е хитът на зимата

Черният панталон с дължина до глезена е на път да застане на челно място в списъка с най-подходящите дрехи за сезона. Този месец черното стана хитът на модните тенденции.