Кои са очилата на лято 2017?

0 коментара0/5

Слънчеви очила с кръгли стъкла, класически авиаторски очила и тип котешки очи с изискано ретро излъчване. Вижте кои са модерните слънчеви очила за лято 2017.

Кои са очилата на лято 2017?
 © istockphoto.com/ IMAXtree.com

Кръгли очила

Може би най-големият хит на лято 2017 са очилата с кръгли рамки. Има ги във всякакви размер. От малки почти хипстърски модели, до  такива с нормална големина. Не липсват и големите модели, които покриват голяма част от лицето.

очила лято 2017, кръгли очила

Хубавото на тези очила е, че стоят на почти всяка форма на лицето, стига вие самите да успеете да се възприемете с тях. Определено не са за всеки вкус. Хубавото на този модел е, че през лято 2017 са особено актуални с различни цветни рамки за повече екзотично настроение.

Авиаторски очила

Можем да ги наречем класика в жанра или винаги модерни. Но каквото и да се спомене, ще е малко за авиаторските очила. Всички знаем как изглеждат класическите авиаторски очила. За лято 2017 обаче дизайнерите им придадоха малко по-интересен вид. Добавиха цветни стъкла или дебели пластмасови рамки за по-ретро излъчване.

Геометрично лято и при очилата

Ако сте настроени авантюристично в модно отношение, то със сигурност ще оцените чара на очилата с геометрични стъкла. На особена популярност това лято се радват очилата с ръбове, наподобяващи квадрат и дори хексагон.

очила лято 2017, очила с геометрични рамки

Очила от бъдещето

Няма да видите средностатистическия човек с такъв модел очила, сигурно е. Но няма как да не забележите как много хора с алтернативен моден вкус носят такива. Дизайнерите ги наричат очила на бъдещето и има защо. Те просто приличат от излезли от фантастичен филм.  От рамките до формата и размера на стъклата, тези очила не са като нищо, което досега сте виждали.

очилата на лято 2017, очила със странни форми

Очила тип котешки очи

Винаги съм смятала, че тази форма на стъклата има изискано ретро излъчване. И ако лятото обичате да носите рокли с ретро кройка, то един чифт такива очила ще завършат идеално визията ви. При някои варианти самото стъкло е издължено във въпросната форма, докато при други дебела пластмасова рамка подсилва този ефект.

Стъкла в синьо и жълто

След като поговорихме за формите, идва време да обсъдим не-класическите предложения за цветове на стъклата. Разбира се, че черното и кафявото винаги са на мода, но това, което отличава лято 2017 са необичайно ярките стъкла при някои модели. Особено модерни са синьото и жълтото, които много дизайнери избраха

очила лято 2017, очила с цветни стъкла

Колкото повече, толкова по-добре

Лятото е сезон на детайлите, на декорациите, на акцентите. Затова не е изненада до каква степен те са навлезли и при аксесоарите, включително очилата. През лято 2017 ще видите масивните пластмасови рамки декорирани с цветя, пеперуди и каквото друго ви хрумне. Така дори най-семплият модел ще се превърне в нещо ексцентрично и еклектично.

пищни очила, очилата на лято 2017

05.07.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кои са очилата на лято 2017?".

Още от "Модни тенденции"

Носите ли шапки ?

Носите ли шапки ?

Не, разбира се. Или рядко. Или още по-зле – с шапка изглеждате ужасно. Това са отговорите, които обикновено чуваме, когато попитаме жените за този моден аксесоар.

За малката черна и още няколко други рокли

За малката черна и още няколко други рокли

През 1926 Коко Шанел създава малката черна рокля. Тя е от копринен креп, къса до коленете и с дълги ръкави. Моделът веднага е обявен за класика от американския Вог.

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Захвърли ботушите, обуй ниски боти

Така...На всички ни е ясно, че на ботушите времето им изтича. Малко е тъжно, но пък е временно. През есента пак ще си спомним за тях. Сега отворете очи, сърца и портмонета за новия хит при обувките – ниски боти.