Кои са модерните принтове за лято 2017?

0 коментара0/5

Цветни райета и шарени карета, а за къде сме през лятото без любимите ни флорални мотиви. Лято 2017 също така е на точки и със странни геометрични мотиви. Вижте всички модерни принтове за пролет/ лято 2017 и актуални предложения с тези шарки.

Кои са модерните принтове за лято 2017?
 © istockphoto.com/ IMAXtree.com

Цветни райета

Какво е лятото без райета? Райето е един от класическите принтове, които са винаги на мода. За лято 2017 модерните райета са цветни и ярки, понякога съчетани с полупрозрачни материи.

По-актуални са по-тънките райета и този сезон те не винаги са симетрично разположени. Но много от дизайнерите избраха и едрото райе като водещо в колекциите си за лято 2017.

принтове лято 2017, райе, модни тенденции 2017

Платно от цветя

Както винаги, флоралните мотиви също отново са на мода. През лято 2017 флоралните мотиви са по-скоро като рисувани с четка, а дрехите приличат повече на рисувателно платно, отколкото на изработени от плат. 

Дизайнерите заложиха както на модели с едър флорален принт, така и на такива, при които цветята са едва доловими, но стоят много нежно и женствено. Много популярни са и дрехите с флорален принт, при които малките цветенца са по цялата рокля, както модела долу.

флорални мотиви, лято 2017

Лято на каре

Има няколко карирани принта, които са много актуални за лято 2017. От една страна е ситното и класическо гингам каре. Романтичен принт, идеален за топлите месеци. Съчетавайте го с едноцветни дрехи, за да не стане визията ви прекалено претрупана. 

каре лято 2017, модни тенденции

Освен това интересното каре, познато под името Карето на принца на Уелс също се радва на популярност след кратко отсъствие от модните тенденции. По-актуални за лято 2017 са двуцветните и семпли каре комбинации.

Интересни принтове от поп културата

Интересните принтове и апликации на елементи от поп културата също са много актуални за сезона. От принтове на сгради до такива на различни храни и каквото друго се сетите. Интересна модна тенденция, подходяща за най-смелите.

поп арт мотиви, лято 2017

Принтове-послания

След избирането на Доналд Тръмп за президен на САЩ модната индустрия реагира остро срещу нетолерантността, с която бе пропита кампанията му. А отзвукът бе върху дрехите. Дизайнерите използваха дрехите, за да сложат различни надписи и послания за правата на хората, за мир и любов.  

модни тенденции 2017, мода с послания

Хубавото на тази тенденция е, че можете да я направите "своя" като просто вземете обикновена цветна тениска и върху нея сложите послания, близко до вашето сърце.

На точки

Малки или големи, симетрични или не, точките са един от най-модерните принтове за пролет/лято 2017. На особена популярност сред дизайнерите се радват класическите черно-бели принтове на точки. Този принт е особено актуален за летните рокли.

мода на точки, модни тенденции 2017

Геометрия в гардероба

Геометричните принтове са едни от най-актуалните в гардероба за лято 2017. Някои от тях са изчистени, друго преливат плавно, създавайки оптически илюзии. Геометричните принтове се завръщат в контрастни цветове, за да изпъкват мотивите още повече.

геометрични мотиви, модни тенденции лято 2017

15.05.2017/ Радослава Михайлова

 

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДРУГИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОН ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2017:

 

Добави описаниеобувки пролет/лято 2017

 

    Маникюр пролет/лято 2017           Обувки пролет/лято 2017

 

 

прически пролет/лято 2017чанти пролет/лято 2017

   Прически пролет/лято 2017             Чанти пролет/лято 2017

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кои са модерните принтове за лято 2017?".

Още от "Модни тенденции"

Обувки Пролет/Лято 2014: Красота, удобство, стил

Обувки Пролет/Лято 2014: Красота, удобство, стил

Слънчевите дни, които ни зареждат с енергия и позитивно настроение тепърва предстоят. А леките и удобни обувки ни помагат да им се насладим пълноценно, особено когато ни карат да изглеждаме зашеметяващо!

Мода от 70-те - задължителна за лято 2015

Мода от 70-те - задължителна за лято 2015

"Всичко ново е добре забравено старо" е максима, която модните дизайнери обичат да използват. За колекциите си за пролет/лято 2015 те потърсиха вдъхновение от модата от 70-те години. Вижте мода от 70-те - задължителна за лято 2015.

5 модерни палта за тази зима

5 модерни палта за тази зима

Палтото е част от задължителния антураж за зимата. Прави ви по-елегантни, предпазва ви от студа и стои красиво на женската фигура. Вижте кои са 5-те модерни палта за зима 2015-16.