Цветове пролет/лято 2017

1 коментар0/5

Пролет/лято 2017 ще ни зарадва с цяла гама свежи цветове сред модните тенденции. От цвета на 2017 – Зеленина, през нюанси на синьото и розовото до любимите ни пролетни жълто, оранжево и червено. Вижте цветовете на пролет/лято 2017.

Цветове пролет/лято 2017

Нюанси на синьото

Различни нюанси на синьото винаги присъстват в модните тенденции. Този сезон не е изключение. Синьото символизира свободата, асоциира се с безкрайността на небето и пречистващата сила на водата. Този сезон дизайнерите заложиха предимно на 4 нюанса на синьото: аква, тюркоазено синьо, светло синьо и деним.

Светло синьо е най-нежният нюанс на синьото. Подходящ е за тоалети от ефирни материи. Ненатрапчив цвят, който излъчва свежест.

светло синьо, цветове пролет/лято 2017

За щастие на любителите на морското настроение, нюансът на синьото, наречен аква, също се радва на популярност за пролет/лято 2017. Аква тоалетите са свежи, едновременно ненатрапчиви и открояващи се.

цветове, пролет/лято 2017, аква

Доста по-смел избор е тюркоазеното синьо. Предпочитан цвят за официални тоалети или смел цветен акцент в ежедневието тюркоазеното синьо излъчва увереност.

мода и цветове, тюркоазено синьо, пролет/лято 2017

Деним синьото е нюанс, който отдалеч имитира дънков плат. Този цвят е идеален избор за ежедневно облекло, защото се съчетава лесно с почти всеки цвят.

тъмно синьо, мода пролет/лято 2017 цветове

Светло жълто

След като горчицата е жълтият нюанс на есента, то светлото и наситено ярко жълто властва през пролет/лято 2017.

Символ на светлина и положителна енергия, жълтото се очертава като любим цвят за летния гардероб.

мода и тенденции пролет/лято 2017 цветове

Оранжево и червено

Добавяме два огнени цвята в пролетно-лятната палитра. Светлите нюанси на оранжевото ще „топлят“ гардероба ни.

Символ на енергия, оранжевото е доста специфичен за съчетаване цвят, но пък категорично е WOW фактор при всеки моден сет.

мода и тенденции пролет/лято 2017 оранжево

Червеното от своя страна символизира любов и страст. Един от цветовете, с които винаги лесно можем да се откроим. За пролет/лято 2017 дизайнерите заложиха на ярко червено, за да внесат сексапил в гардероба ни.

Цветове пролет/лято 2017 червено

Зеленина

Нямаше как да не включим цвета на 2017 Зеленина в модните тенденции. Зеленина е цветът на обновлението, на равновесието, на връзката с природата.

Цветове пролет/лято 2017, зеленина

Цветът на 2017, също като оранжевото, е доста специфичен за съчетаване. Препоръчваме ви да го комбинирате с по-приглушени нюанси или класическите черно, бяло и бежово.

Лилаво

Лилавото е цвят на загадъчността, на мистерията. От смелите електриково лилави нюанси до нежните варианти на бледо люляково, лилавото присъства смело в тенденциите за пролет/лято 2017.

Цветове пролет/лято 2017, лилаво

Бледо розово

След като споменахме смелите цветове в пролетно-летния гардероб тази година, е време да преминем на по-нежна честота. Бледо розовото царува при летните тоалети. Цветът изглежда много нежно върху материи като коприна, дантела и други полпрозрачни материи.

Цветове пролет/лято 2017, розово

Бежово

През пролет/лято 2017 много модерен цвят ще е светло бежовото. Този неутрален цвят е подходящ за по-консервативно настроените или за любителите на по-обраните комбинации. Подобно на бледо розовото, бежовото стои много добре на леките летни материи. Предимството на този цвят е, че можете да го съчетавате с почти всеки друг цвят, без усилие.

Цветове пролет/лято 2017, бежово

Черно и бяло

Черното и бялото са задължителни цветове в модните тенденции всеки сезон. Много от дизайнерите създават цели колекции в цветовете на Ин и Ян. Пролет/лято 2017 не прави изключение. Черното и бялото виждаме както в монхромни  комбинации, така и съчетани с останалите цветове на сезона.

15.02.2017/ Радослава Михайлова

булчински рокли

ВИЖТЕ СЪЩО:

Тенденции при

булчинските 

рокли за

пролет/лято 2017


 

1 коментарДобави коментар »

svejana

От svejana30.03.2017, 21:38 ч.

модерни ще бъдат полите плисе, дълги и средна дължина

Виж всички коментари за "Цветове пролет/лято 2017".

Още от "Модни тенденции"

Ботуши есен/зима 2010-11

Ботуши есен/зима 2010-11

Какви ботуши ще носим през есен/зима 2010-11? А ботушите "Йети" или чизмите ще са по-модерни през този есенно-зимен сезон? Дилемата се задълбочава от ботушите с катарами и връзки, които са не по-малко актуални.

Модни тенденции лято 2008

Модни тенденции лято 2008

Лято 2008 – ярко, цветно, ефирно, романтично и екзотично. Модата никога не е била толкова снизходителна към последователите си. Да си модна икона това лято е лесно, много лесно.

5 вида сандали, които трябва да имате това лято

5 вида сандали, които трябва да имате това лято

Ниски сандали през пръста, гладиаторски и елегантни и удобни сандали на коркова платформа ще са най-актуалните модели за лято 2016. Вижте кои са най-модерните сандали за лято 2016, които трябва да имате.