Чанти - тенденции есен/зима 2016-17

0 коментара0/5

Вижте кои са модерните чанти за есен/зима 2016-17 - от класическите трапецовидни модели до доста по-нежните силуети Половин луна, от ресните до чантите с пух, есенните тенденции ни поднасят огромно разнообразие от чанти за всеки вкус.

Чанти - тенденции есен/зима 2016-17
 © istockphoto.com/ IMAXtree.com

Чанта с дълга дръжка за през рамото

Това е един практичен избор за дамите, които обичат ръцете им да са свободни. За есен/зима 2016-17 особено модерни са чантите, които се носят през рамо. Тези чанти са малки или средно големи като размер, но със сигурност не огромни. Съчетават се добре както със спортна, така и с елегантна визия.

Вижте също:

11 топтенденции за есен/зима 2016-17 >>>

Цветове есен/зима 2016-17 >>>

Кои са модерните обувки за есен/зима 2016-17 >>>

Чанти с връвчица

Една от ретро тенденциите, които се прокрадват в сезон есен/зима 2016-17, е именно тази. Чантичките с връвчица обикновено са малки и кокетни, чудесно може да заменят класическия клъч, ако сте склонни да експериментирате.

чанти есе 2016

Чанта тип кутия

Чантите тип кутия са също много актуални тазиесен/ На пръв поглед те изглеждат малко грубовати заради отчетливите ръбове, но пък са интересно допълнение към стила и често са доста практични.

чанти есен 2016, чанта кутия

Пухкави чанти

Пухкавите чанти са традиционен избор за зимните месеци и вече сме свикнали да са неразривна част от топ тенденциите. Чудесно се съчетават със стилно палто и елегантни боти или ботуши.

пухкави чанти

Мини чанти за кръста

Мини чантите са кръста са много практични за онези от вас, които не обичат тежките дамски чанти. Те позволяват на ръцете да са свободни и са чудесен избор, ако излизате от вкъщи само с пари, телефон и ключове.

мини чанти, есен/зима 2016-17

Раници със стил

Раниците са подходящи за жените, които просто не могат да се съберат в обикновена дамска чанта. Често виждаме раниците да са сред топтенденциите.

Този сезон към тях е прибавен малко блясък, малко кожа с косъм или анималистичен мотив. Перфектното съчетание на модерност и практичност.

раници, чанти есен/зима2016-17

Чанта половин луна

Чантите половин луна са практични, защото събират в себе си много неща. От друга страна са интересната им и семпла форма ги прави стилен избор за всяка дама.

чанти половин луна

Чанти с ресни

При обувките за есен/зима 2016-17 много актуални ще са каубойските ботуши и боти. Затова не е изненада, че при чантите модерни ще са моделите с ресни. Съчетанието между 70-те и каубойската тематика се усеща при чантите. Независимо дали ресните са дълги или са на къси пискюли, то те ще са актуални този сезон.

чанти с ресни

Чанта тип кофа

Много често дрехи или модни аксесоари носят имената на предмети от ежедневието. Такъв е случаят с чантата тип кофа – тя е тясна и дълбока, често пъти с твърдо дъно и къси дръжки. Събира много неща в себе си и изглежда стилно, затова помислете дали да не я добавите в модния си арсенал.

чанта кофа

Трапецовидни чанти

Когато геометрията и модата се преплетат, се раждат трапецовидните чанти. Практични, удобни и големи, трапецовидните чанти ще се харесат на всички. Най-често са с къси дръжки, но много модели имат и трета дълга дръжка, която позволява да се носи през рамо.

трапецовидни чанти

26.09.2016/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Чанти - тенденции есен/зима 2016-17".

Още от "Модни тенденции"

Модни тенденции при очилата пролет/лято 2013

Модни тенденции при очилата пролет/лято 2013

Какви очила ще бъдат модерни през пролетта и лятото на 2013?

Новогодишна екстравагантност

Новогодишна екстравагантност

Не рядко новогодишната нощ се превръща в супершоу. Танци, фойерверки, смях, закачки...Истинска празнична лудница.

За красиви крака през лятото…

За красиви крака през лятото…

Дъждове, но все повече слънце, а вече и почти летни температури и сандалите вече завземат модна територия.