Секънд хенд е за хора без предразсъдъци

0 коментара0/5

Секънд хенд пазаруването отдавна не е тема табу, а магазините за втора ръка са си спечелили славата на бутикови шопинг дестинации. В тях може да откриете дрехи на скъпи модни марки, които понякога дори не са употребявани.

Добави описание

Много от дрехите втора употреба са нови, с етикет и са попаднали в тези магазини, защото са стара колекция, например. Така че, стига да се отървете от предразсъдъците си за употребяваните дрехи, ровенето в търсене на нещо уникално точно като за вас си е тръпка и хоби, което определено си заслужава. А и какво по-хубаво от маркова, качествена и изгодна дреха?

Добави описание

Но за да попаднете на нещо наистина добро в магазините за втора употреба, обикновено трябва да отидете рано сутрин точно в деня на зареждането. Ако обаче ранното ставане и препълненият с клиенти магазин не са ви по вкуса, има и онлайн шопинг места, където може да пазарувате удобно от вкъщи. Remixshop.com е най-голямата онлайн дестинация за това. В магазина има налични повече от 150 000 продукта и всеки ден се добавят по още 15 000 артикула, разпределени в две кампании – в 10:00 и в 20:00 часа. Компанията е основана в България, но вече оперира на 7 пазара в Европа.

Добави описание

Онлайн пазаруването на секънд хенд дрехи, обувки, чанти и аксесоари има своите големи плюсове. Може да пазарувате отвсякъде и по всяко време, както и лесно и бързо да сортирате продуктите по цена, размер,категория, сезон, както и според състоянието на продуктите. Remixshop.com отбелязва и наличието на дефекти, ако има такива, за да сте напълно наясно какво купувате и какво ще получите при доставката.

Remixshop

Още нещо, което превръща секънд хенд пазаруването в мания, са постоянните намаления. В денят на получаване на стоката цената е една, но след седмица е пъти по-ниска. В Remixshop.com цените падат с -5% всеки ден, докато достигнат до -60%, а клиентите могат да добавят продукти в списъка с Любими артикули, да следят колко харесвания имат и сами да решат кога да ги грабнат. Така уникалните модни находки стават още по-атрактивни… дори и за хората с предразсъдъци.

Добави описание
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Секънд хенд е за хора без предразсъдъци".

Още от "Модни съвети"

Открий най-ефектния подарък за Свети Валентин в Shopzone.bg

Открий най-ефектния подарък за Свети Валентин в Shopzone.bg

Мисълта за подаръци винаги е приятна и изпълнена с трепетно очакване. Когато обаче подаръкът е израз на съкровени чувства, той е специален и заслужава особено внимание.

Стайлинг за новогодишната нощ – в ресторант

Стайлинг за новогодишната нощ – в ресторант

На какъв стайлинг за новогодишната нощ ще заложите зависи най-вече от мястото, където ще празнувате. Ако сте решили да посрещнете Нова година в ресторант, изберете някое от нашите изискани, романтични и атрактивни предложения.