Парти стил: 5 модерни пръстена за този сезон

0 коментара0/5

Пръстените са основен аксесоар за ръцете. Ако гривните често се крият под дългите ръкави на зимните дрехи, то пръстените трудно могат да останат скрити за дълго. Вижте няколко тенденции при пръстените както и модни начини да ги носите.

Парти стил: 5 модерни пръстена за този сезон
Парти стил: 5 модерни пръстена за този сезон

Ако искате да привлечете вниманието към ръцете си с пръстени, не забравяйте, че трябва също така да сте с добре оформен маникюр. Освен това гледайте кожата на ръцете ви да е винаги добре хидратирана. За зимата препоръчваме да използвате глицеринови кремове, защото заглаждат кожата и й придават по-младежки вид.

Грижа за ръцете през зимата >>>

Правилата по отношение на бижутата вече не са толкова строги. Съчетаването на аксесоари вече не е толкова консервативно. Без проблем можете да комбинирате пръстени със сребърно и златно покритиое, както и различни материи – метали, дърво, перлички. Важното е пръстените да отговарят на личния ви стил – така винаги ще знаете, че сте в крак със собствените си тенденции.

Аксесоари есен/зима 2014-15 >>>

Пръстенът разкрива какъв сте >>>

Вижте някои тенденции при пръстените:

  • Пръстен-бокс

Един пръстен вече не трябва да краси само единия ви пръст. В модния ви арсенал трябва да има поне един пръстен-бокс. Този тип пръстени са изключително неудобни в ежедневието, но са перфектни за парти стила ви. Когато сложите един подобен пръстен, той е предостатъчен и можете да сте по-пестеливи в останалата част от бижутата за ръцете.

  • Камуфлажен пръстен/ Пръстен за целия пръст

Камуфлажният пръстен е сравнително нова тенденция. Това е пръстен, който покрива цялата горна част на пръста ви. Обикновено се носи на кутрето. Доста неудобен е, но пък безспорно привлича вниманието.

Парти стил: Модерни начини да носим пръстените

Камуфлажният стил можем да открием сред любимите бижута на Кейти Пери.

  • Пръстен за средната фаланга

Този тип пръстени най-често са семпли халки. За тях важи правилото на Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“. Най-често пръстите, които се носят на средната фаланга се комбинират с други подобни халки. В този случай се залага на броя халки за сметка на пищността им.

На Червения килим сме виждали звезди като Риана, Ема Уотсън и Бионсе да се залагат на тази тенденции с пръстените на Repossi

  • Пръстен, отворен отгоре

Друга любопитна тенденция при пръстените са отворените от горната страна халки. Те най-често са украсени с камъчета или перли, за допълнителен ефект. Носят се предимно на долната част на пръста. Понеже често са семпли, пръстените, отворени отгоре, са чудесен вариант за ежедневието и подхождат добре на елегантния офис стил.

Парти стил: Модерни начини да носим пръстените

  • Пръстени с верига

Друга тенденция при пръстените са пръстените с верига. Това са обикновено две халки, свързани помежду си. В зависимост от дължината на веригата можете да ги носите на един и същи пръст или на два различни. Пръстените с верига са малко по-бунтарски и подхождат на хора с гръндж стил на обличане.

Парти стил: Модерни начини да носим пръстените

09.12.2014/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Парти стил: 5 модерни пръстена за този сезон".

Още от "Модни съвети"