Армани: Рим срина славата си на модна столица

2 коментара5/5

Джорджо Армани заяви, че Рим е сринал славата си на модна столица, тъй като е използвал неподходящи дизайнери.


Джорджо Армани заяви
пред италиански медии, че Рим "уби висшата мода, като позволи на хора, които не заслужават, да направят ревюта" и че Париж е предложил повече на дизайнерите.

Коментарите на Армани естествено не бяха възприети с добро око от другите дизайнери в Рим.
Те заявиха, че ако моделиерът, който е едно от най-големите имена в италианската мода, беше останал верен на корените си, щеше да прави ревютата си в Рим, а не да коментира другите, които правят точно това.

"Италианец в Париж не трябва да дискредитира работата на сънародниците си във време на икономическа криза за модата и в разгара на ревютата в Италия", заяви Стефано Доминела, директор на модна къща Гатиони и бивш директор на Седмицата на модата в Рим.

"Армани трябва да прояви по-голям патриотизъм. Неговото име е влиятелно, той не трябва да прави подобни провокации", допълни Доминела. Той каза още, че Армани може да възстанови славата на Римската седмица на модата, като върне колекциите си в италианската столица.

Снимка:БГНЕС

2 коментарaДобави коментар »

Електра

От Електра04.02.2009, 12:53 ч.

Абсолютно прав, както винаги!

Виж всички коментари за "Армани: Рим срина славата си на модна столица".

Още от "Модни съвети"

5 задължителни връхни дрехи за есента

5 задължителни връхни дрехи за есента

Винаги трябва да сме готови за капризите на есенното време. Затова трябва да подготвим гардероба си. Вижте 5 задължителни връхни дрехи за есента.

Обувки за есента - 5 задължителни модела

Обувки за есента - 5 задължителни модела

Есента е капризен сезон с постоянните промени във времето – топло, студено, дъждовно и слънчево. Затова е и един от най-изискващите сезони откъм обувки. Вижте какви обувки задължително трябва да имате за есента.