Рокля за новогодишната нощ

18 коментара3/5

Роклята е дрехата, която може да реши всяко колебание при избора на тоалет за конкретен случай. Когато събитието е новогодишната нощ, всичко е ясно. Избираш “твоята” рокля и ставаш звездата на новогодишното парти.

Къде и как да посрещнеш Нова година е изцяло твое решение, в което не бих посмяла да се меся. Така че, ако си избрала да празнуваш на площада, в някоя планинска хижа или пред телевизора вкъщи, едва ли ще ти трябва официална рокля. Но ако си предпочела по-тържествено изкарване на празника, ще ти трябва много хубава официална рокля.

Имам 5 предложения за новогодишни рокли, които никога няма да излязат от мода:

  • Дълга рокля
  • Малка черна рокля
  • Рокля в ярък цвят
  • Блестяща рокля
  • Многоцветна рокля

Дълга рокля

10035_1.jpg

Малка черна рокля

10035_2.jpg

Най-важното при избора на рокля не е дали е маркова и скъпа, а да ти стои добре - да подчертава предимствата и да скрива несъвършенствата по фигурата. Красивото деколте се показва с рокля без презрамки или дълбоко изрязана отпред и прибрана коса. Роклите с волани, ресни и къдри са закачливи и хармонират с движенията по време на танц. Драпериите, наборите и плисетата променят пропорциите, като прикриват едни и подчертават други части от тялото. Талията изглежда по-тънка с пристегната с колан рокля, която е разкроена в долната част. 
   
Цветът също има голямо значение. Класическото черно е стилно и отива почти на всеки. Червеното, златистото и сребристото приковават вниманието моментално и за дълго. Ярките тонове са за свободолюбиви и артистични натури.

Най-подходящите материи са коприна, органза, сатен, шифон, тюл и т.н.

Рокля в ярък цвят

10035_3.jpg

Блестяща рокля

10035_4.jpg 

Многоцветна рокля

10035_5.jpg

Ако вече имаш избистрена концепция за роклята, която искаш, време е да предвидиш сума. С малко креативност и повече търпение, ще успееш да намериш рокля, която хем да е достатъчно красива, хем да е на прилична цена.

Аксесоарите също не са за пренебрегване. Избери елегантни бижута, високи  изискани обувки или ботуши на висок ток и малка кокетна чантичка, и “очаквай неочакваното” през новогодишната нощ.  

23.12.2008/Биляна Божилова

18 коментарaДобави коментар »

Gaga

От Gaga06.01.2009, 07:01 ч.

минах и без роклялВ крайна сметкал кой носи дрехи на НГ.:)

Виж всички коментари за "Рокля за новогодишната нощ".

Още от "Модни съвети"

Сердика център диктува модата за пролет-лято 2012

Сердика център диктува модата за пролет-лято 2012

В първия ден на пролетта Сердика Център представи новите тенденции на топлия сезон с концептуално модно ревю в бяло и жълто.

„Диамантено модно ревю” в “Сити Център София”

„Диамантено модно ревю” в “Сити Център София”

За два дни “Сити Център София” представи колекциите на 45 модни марки