Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"

9 коментара5/5

Прочутата дизайнерка, която създава висша мода в България с марката Astella Atelier, роди момченце в "Свети Лазар" на 12.10.2008.

Аля, Денис и  Ванеса

Красавецът носи звучното име Борис, тежи 2 кг. и 800 гр. и е в отлично здраве. Аля Милушева, която не прави компромиси с качеството, довери своето здраве и това на очакваното дете на екипа от професионалисти от СБАГ „Св.Лазар”. На раждането акушира д-р Валентин Николов, който проследи и нейната бременност.

Голямата радост на дизайнерката споделиха съпругът й Денис Димитров и сестричката на малкия Борис -  Ванеса. Последният, поне засега, член на семейството на талантливата дизайнерка се роди със секцио. Веднага след раждането бяха замразени стволови клетки от пъпната връв на детето. Процедурата по извличане, замразяване и съхраняване на стволови клетки продължава да бъде модерна и предпочитана услуга от родители, които искат да инвестират в бъдещото здраве на своите новородени деца.

Аля работеше до последните мигове на бременността си. За почитателите на марката Astella тя е подготвила уникална изненада, която ще бъде ясна до няколко дни.

9 коментарaДобави коментар »

Таня

От Таня16.10.2008, 08:29 ч.

здравейте! про4етох Вашият коментар относно новината за новороденото дете на Аля Милушева и сум потресена как може да Сте толкова негативно настроена към света!Това.4е Вие не толерирате цезарвото раждане дале4е не...

Виж всички коментари за "Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"".

Още от "Модни съвети"

Модни съвети за пълни дами

Модни съвети за пълни дами

Красотата няма нищо общо с размера на дрехите. За да се чувства и за да изглежда добре, човек трябва да знае как да се облича. Вижте нашите топ модни съвети според фигурата за пълни дами.

Обувките, които всяка жена трябва да има

Обувките, които всяка жена трябва да има

Бет Мидлър е казала: "Твърдо вярвам, че с правилните обувки едно момиче може да завладее света". Вижте кои според нас са обувките, които всяка жена трябва да има в модния си арсенал.

Идеалната чанта

Идеалната чанта

Идеалната чанта е тази, която е съобразена с ръста и цялостната визия, вписва се в актуалните тенденции и най-важното – побира необходимите ви вещи.