Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"

9 коментара5/5

Прочутата дизайнерка, която създава висша мода в България с марката Astella Atelier, роди момченце в "Свети Лазар" на 12.10.2008.

Аля, Денис и  Ванеса

Красавецът носи звучното име Борис, тежи 2 кг. и 800 гр. и е в отлично здраве. Аля Милушева, която не прави компромиси с качеството, довери своето здраве и това на очакваното дете на екипа от професионалисти от СБАГ „Св.Лазар”. На раждането акушира д-р Валентин Николов, който проследи и нейната бременност.

Голямата радост на дизайнерката споделиха съпругът й Денис Димитров и сестричката на малкия Борис -  Ванеса. Последният, поне засега, член на семейството на талантливата дизайнерка се роди със секцио. Веднага след раждането бяха замразени стволови клетки от пъпната връв на детето. Процедурата по извличане, замразяване и съхраняване на стволови клетки продължава да бъде модерна и предпочитана услуга от родители, които искат да инвестират в бъдещото здраве на своите новородени деца.

Аля работеше до последните мигове на бременността си. За почитателите на марката Astella тя е подготвила уникална изненада, която ще бъде ясна до няколко дни.

9 коментарaДобави коментар »

Таня

От Таня16.10.2008, 08:29 ч.

здравейте! про4етох Вашият коментар относно новината за новороденото дете на Аля Милушева и сум потресена как може да Сте толкова негативно настроена към света!Това.4е Вие не толерирате цезарвото раждане дале4е не...

Виж всички коментари за "Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"".

Още от "Модни съвети"

Kaкво е фалшификат и защо е вреден?

Kaкво е фалшификат и защо е вреден?

Фалшификатът е имитация на продукт, направена с цел да ви заблуди, че продуктът е истински. Ето защо ние се ангажираме да ви предпазим от фалшификати, продавани като оригинални продукти на UGG®.

Идеи за коледни подаръци за жени

Идеи за коледни подаръци за жени

Купихте ли коледни подаръци за любимите жени? Ако сте закъсали с идеи, имаме няколко предложения, подходящи за жената, майката, тъщата, свекървата, дъщерята, сестрата, приятелката и останалите жени, които искате да изненадате за Коледа.

Илияна Чернакова спечели титлата "Супермодел на България"

Илияна Чернакова спечели титлата "Супермодел на България"

Илияна Чернакова е носителка на титлата "Супермодел на България".