Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"

9 коментара5/5

Прочутата дизайнерка, която създава висша мода в България с марката Astella Atelier, роди момченце в "Свети Лазар" на 12.10.2008.

Аля, Денис и  Ванеса

Красавецът носи звучното име Борис, тежи 2 кг. и 800 гр. и е в отлично здраве. Аля Милушева, която не прави компромиси с качеството, довери своето здраве и това на очакваното дете на екипа от професионалисти от СБАГ „Св.Лазар”. На раждането акушира д-р Валентин Николов, който проследи и нейната бременност.

Голямата радост на дизайнерката споделиха съпругът й Денис Димитров и сестричката на малкия Борис -  Ванеса. Последният, поне засега, член на семейството на талантливата дизайнерка се роди със секцио. Веднага след раждането бяха замразени стволови клетки от пъпната връв на детето. Процедурата по извличане, замразяване и съхраняване на стволови клетки продължава да бъде модерна и предпочитана услуга от родители, които искат да инвестират в бъдещото здраве на своите новородени деца.

Аля работеше до последните мигове на бременността си. За почитателите на марката Astella тя е подготвила уникална изненада, която ще бъде ясна до няколко дни.

9 коментарaДобави коментар »

Таня

От Таня16.10.2008, 08:29 ч.

здравейте! про4етох Вашият коментар относно новината за новороденото дете на Аля Милушева и сум потресена как може да Сте толкова негативно настроена към света!Това.4е Вие не толерирате цезарвото раждане дале4е не...

Виж всички коментари за "Дизайнерката Аля Милушева роди второто си дете в "Свети Лазар"".

Още от "Модни съвети"

Cliche.bg с колекция за баловете

Cliche.bg с колекция за баловете

Големите студове като, че ли ни напуснаха, а с топенето на снега и желанието на бъдещите абитуриентки да се подготвят от рано се възроди. Само няколко месеца преди бала, треската за търсене на перфектната рокля вече набира сили.

Сватбени рокли за най-щастливия ден

Сватбени рокли за най-щастливия ден

Сватбени рокли за най-щастливия ден в живота на една жена. Полезни съвети при избора на сватбена рокля. Сватбени рокли според фигурата. Сватбени рокли за всеки вкус и стил.

5 рокли, които всяка жена трябва да има

5 рокли, които всяка жена трябва да има

Роклята е една от дрехите, които подчертават най-силно женствеността. Вижте кои са роклите, които, според нас, всяка жена трябва да има.