Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli

0 коментара3/5

Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli

Веригата заведения Planet La Dolce Vita отпразнува рождения ден на своето заведение Planet Yacht  на 24.06. в морския курорт Св. Влас. Както миналата, така и тази година рожденият ден на Planet Yacht отново бе свързан с марката Cavalli. Всички присъстващи гости имаха възможност да видят и да се насладят на най-новите модни предложения на марката Just Cavalli.

Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli

 На специалния ревю-спектакъл в две части – casual и formal – бяха показани модели от дамската и мъжка линия на колекция пролет-лято 2011.
Облеклата в по-небрежен стил бяха в някои от основните принтове за сезона – Kenya, Avatar, Namibia и Tiger Shell в духа на анималистичната есетика на Just Cavalli. Официалните облекла висококачествена италианска мода бяха подбрани от голямото ревю на марката за пролетно-летния сезон на 2011 г.
 
След ревюто, моделите на Just Cavalli раздадоха на гостите ефектни миниатюрки на водка Roberto Cavalli. В полунощ собственикът на Planet La Dolce Vita г-н Владимир Вишански разряза празничната торта, всички присъстващи се насладиха на голяма заря и останаха да се забавляват в компанията на оригинален микс от DJ  и саксофон.

Снимки: Модни предложения на марката Just Cavalli, показани по време на отпразнува на рождения ден на Planet La Dolce Vita
Фото: © Disco.bg

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli".

Още от "Модни съвети"

Невена Воденичарска: „Живея на максимум!“

Невена Воденичарска: „Живея на максимум!“

Невена Воденичарска е модел, танцьорка и хореограф, но всъщност е много повече от това. Невена Воденичарска е атрактивна, артистична и авангардна, високо над категорията „танцуващи модели“. Коя е истинската Невена Воденичарска?

7 сутиена, от които всяка жена има нужда

7 сутиена, от които всяка жена има нужда

Сутиенът трябва да е стилен, удобен и най-вече подходящ за повода, за който сме го сложили. Имаме нужда от един сутиен за ежедневието, от друг, ако спортуваме и от съвсем различен, ако сме на официално събитие. Вижте кои са сутиените, които всяка жена трябва да има.

Топмоделът Ваня Билева се разсъблече за сп. ELLE

Топмоделът Ваня Билева се разсъблече за сп. ELLE

Списание ELLE разсъблече жената с идеални мерки – топмоделa Ваня Билева