Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli

0 коментара3/5

Planet Yacht отпразнува рождения си ден в компанията на модна марка Just Cavalli и водка Roberto Cavalli

Веригата заведения Planet La Dolce Vita отпразнува рождения ден на своето заведение Planet Yacht  на 24.06. в морския курорт Св. Влас. Както миналата, така и тази година рожденият ден на Planet Yacht отново бе свързан с марката Cavalli. Всички присъстващи гости имаха възможност да видят и да се насладят на най-новите модни предложения на марката Just Cavalli.

Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli

 На специалния ревю-спектакъл в две части – casual и formal – бяха показани модели от дамската и мъжка линия на колекция пролет-лято 2011.
Облеклата в по-небрежен стил бяха в някои от основните принтове за сезона – Kenya, Avatar, Namibia и Tiger Shell в духа на анималистичната есетика на Just Cavalli. Официалните облекла висококачествена италианска мода бяха подбрани от голямото ревю на марката за пролетно-летния сезон на 2011 г.
 
След ревюто, моделите на Just Cavalli раздадоха на гостите ефектни миниатюрки на водка Roberto Cavalli. В полунощ собственикът на Planet La Dolce Vita г-н Владимир Вишански разряза празничната торта, всички присъстващи се насладиха на голяма заря и останаха да се забавляват в компанията на оригинален микс от DJ  и саксофон.

Снимки: Модни предложения на марката Just Cavalli, показани по време на отпразнува на рождения ден на Planet La Dolce Vita
Фото: © Disco.bg

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Planet Yacht празнува в компанията Just Cavalli".

Още от "Модни съвети"

Мода за всеки – тайната на красивите

Мода за всеки – тайната на красивите

Не е лесно да следиш модните тенденции и винаги да изглеждаш, като излязла от модно списание.

Цветовете на природата

Цветовете на природата

Всеки цвят си има свой магически чар и привличаща мощ. Ние не винаги го осъзнаваме, но цветът има прекрасната сила да влияе на нашите чувства и настроения.

Белият костюм е най-модерен това лято

Белият костюм е най-модерен това лято

Бялото е сред водещите цветове в модата при младоженците тази година.