Никол Станкулова в ексклузивна фотосесия за Fashion Days

0 коментара4/5

Междунарондатa онлайн платформа Fashion Days избра Никол Станкулова за лице на първия за България Butterfly моден проект.

Очарователната Никол, застана пред обективите на фотографите от Bliss, за да ви представи тази ексклузивна колекция.
Естествени, ефирни и полупрозрачни материи, изчистени линии и внимание към всеки детайл, ще ви  накарат да  се влюбите в уникалните дрехи на колекцията Butterfly by GENE. Колекцията е плод на партньорството между луксозният български бранд GENE и Fashion Days.

Можете да се докоснете до колекцията Butterfly by GENE само и единствено на международната он-лайн платформа Fashion Days.

Кампанията Butterfly by GENE стартира на 23.06 и ще продължи точно 4 дни. Тя ще е достъпна единствено за регистрирани потребители на Fashion Days. Не пропускайте това ново модно предизвикателство. Регистрирайте се във Fashion Days.  

Още от "Модни съвети"

Стартира обучителен семинар на тема „Моден дизайн”

Стартира обучителен семинар на тема „Моден дизайн”

Модна линия MGrieL организира обучителен семинар на тема „ Моден дизайн” стартиращ на 15 юни 2012г. 

Природна сила

Beauty & Art в перфектна връзка

Вдъхновени от творчеството на Анди Уорхол, Harper's Bazaar България ви представя нещо уникално. Козметичните бестселъри на пролетта по един нестандартен начин. Нова гледна точка за красотата. Четири топпродукта на четири водещи марки в един впечатляващ поп арт проект.

Грешки в стила, които ни състаряват

Грешки в стила, които ни състаряват

Начина, по който се обличаме, може да ни подмлади, но и да ни състари. Как да намерим златната среда, кои са грешките, които допускаме? Вижте грешките в стила, които ни състаряват.