Асиметричните рокли с деколтета са на мода

2 коментара0/5

Ако търсиш рокля и искаш да следваш модните тенденции през зимата, дизайнерите съветват да избереш асиметрична рокля с деколте.

Има много модели на асиметрични рокли, по-голямата част от които са вдъхновени от богините на Древна Гърция. Все пак, ако наистина искаш да направиш добра инвестиция, експертите препоръчват рокли с деколте на диагонал, които оставят едното рамо голо.

Що се отнася до цвета, доминира черното, което е основен елемент на моделите от световните подиуми. Подходящо е да се направи комбинация на черно в съчетание с всички други тонове.

Една от ключовите причини да избереш асиметрична рокля е, че този модел е идеален за оформяне на фигурата.
Освен това диагоналното деколте придава елегантност и дискретност. Може да се направи комбинация с широк колан и обувки на платформа или токчета.

Експертите предупреждават да не се прекалява с бижутата, но ако все пак искаш да добавиш аксесоар, може да заложиш на по- екстравагантен колан с бляскави камъни.

Красотата на този стил е в естествения и романтичен вид.

Сн. БГНЕС

Още от "Модни съвети"

Панталони, чорапи и бикини – как се появяват?

Панталони, чорапи и бикини – как се появяват?

Панталоните се появяват за първи път при азиатските конници, за да могат да яздят по-добре. Чорапите се носят още от римляните. Дизайнерът на бикините е Жак Хям. Създава ги през 1946 г. и ги нарича "атом", но моделът не се запазва.

Малката чанта е задължителна за лятото

Малката чанта е задължителна за лятото

Малката чанта, приличаща на портмоне, е задължителен аксесоар за жените този сезон.

Harper’s BAZAAR: „Ментетата не са на мода“

Harper’s BAZAAR: „Ментетата не са на мода“

Списание Harper’s BAZAAR и Меглена Кунева стартират кампанията „Ментетата не са на мода“.