Когато купуваме дънки – практични съвети

2 коментара0/5

Дънките са любимо облекло за всеки ден. Съчетани с официален топ, дънките се превръщат лесно в перфектната парти дреха. Вижте някои практични съвети какво да гледате, когато купувате дънки.

Когато купуваме дънки – практични съвети
Когато купуваме дънки – практични съвети

Колкото и да са универсални дънките, намирането на перфектния модел винаги е доста трудно. Трябва да се гледа както кройката и цвета, така и разположението на джобовете. Важно е също дали материята е по-еластична или не, защото от това зависи как ще обгръща тялото. За да изберете перфектният чифт дънки, трябва да внимавате за крачолите – дали са прилепнали, разкроени или широки.

 

 

 

Когато купуваме дънки – съвети според фигурата

Когато купувате дънки, първото, с което трябва да се съобразите е типа фигура. Перфектният чифт дънки трябва да подчертава предимствата на фигурата ви и да прикрива недостатъците. Вижте съвети според фигурата, когато купувате дънки.

Когато купуваме дънки – практични съвети

При фигура Круша трябва да избягвате дънките тип цигара. Те са плътни подчертават дупето и краката ви, като подсилват ефекта на фигурата Круша. Ако имате фигура Круша избирайте по-разкроени дънки от не толкова еластични материи.

Модни съвети за фигура Круша >>>

Ако сте с фигура Правоъгълник (Банан), трябва да избирате дънки, които да придадат женствени извивки на тялото ви. Затова ви препоръчваме да избирате разкроените около пасцитедънки, почти тип Чарлстон. Това ще придаде асиметричност и усещане за извивки.

Модни съвети за фигура Банан (Правоъгълник) >>>

Перфектните дънки за фигураЯбълка са по-дълбоките. Когато обуете дънките копчето трябва да стига под пъпа ви. Този тип дънки прибират корема и за подходящи за дамите с фигура Ябълка.

Модни съвети за фигура Ябълка >>>

Ако имате фигура тип Пясъчен часовник, най-добре да избирате прави или съвсем леко разкроени дънки.

Модни съвети за фигура Пясъчен часовник >>>

Дамите с фигура Обърнат триъгълник трябва да залагат повече на тесните в ханша и разкрояващи се надолу дънки. Така ще постигнат баланс между горната и долната част на тялото и ще създадат илюзията за повече извивки и женствен силует.

Модни съвети за фигура Обърнат триъдълник >>>

 

Джобовете на дънките – не са за пренебрегване

Когато избирате дънки, почти сигурно е, че гледате как ще стоят на дупето ви. А за това основна роля играят джобовете. Ако имате плоско дупе, джобовете трябва да са по-високо. Така придават по-овален вид на дупето.

Ако пък имате по-голямо дупе и искате да изглежда по-малко, джобовете на дънките трябва да са по-ниско и по-приближени.

 

Когато купуваме дънки – цветове

Традиционните сини дънки са подходящи за ежедневието. Съчетават се най-добре с тениска или спортен топ. Тъмните цветове дънки изберете за парти. Комбинирайте ги с елегантен топ и добавете чифт високи токчета.

Най-трудни за съчетаване са протритите дънки, в стил 80-те. За да изглеждат елегантно, трябва внимателно да подберете цветовата гама, с която да ги комбинирате.

Черните дънки са по-скоро рок стил. За да не изпадате в крайности, избягвайте да ги комбинирате с кожени аксесоари и други черни елементи в облеклото. За свежа визия, добавете коралов, тюркоазен или бял топ.

14.05.2016/ Радослава Михайлова

2 коментарaДобави коментар »

Vanillaa

От Vanillaa16.05.2016, 01:07 ч.

Сега се носят и леко изсулени и широки дънки. Магазините изобилстват от тях. Те идеално прикриват някои несъвършенства. Нося ги с удоволствие.

Виж всички коментари за "Когато купуваме дънки – практични съвети".

Още от "Модни съвети"

Драстично намаление на летни стоки в Пловдив

Драстично намаление на летни стоки в Пловдив

Всички магазини по главната улица в Пловдив смъкнаха цените.

Нина Ричи: Комбинирайте различни обици

Нина Ричи: Комбинирайте различни обици

Френската модна къща "Нина Ричи"наруши правилата по време на седмицата на модата в Париж като комбинира различни обеци за един модел.

Лятото дойде в магазините на adidas

Лятото дойде в магазините на adidas

Лято е! Събудете се, отворете очи и се усмихнете – време е да подновите гардероба си! аdidas ви дава тази възможност.