Какво издава начина, по който носите чантата си?

0 коментара0/5

Всяка жена носи дамската си чанта по различен начин. Едни я носят на рамо, други в ръка, трети през рамо. Има ли връзка между това как жената носи чантата си и нейния характер. Вижте какво издава начина, по който носите чантата си?

Какво издава начина, по който носите чантата си?
 © istockphoto.com

Всяка жена носи чантата си по различен начин. Някои предпочитат да я носят на рамо, без да в придържат, други я носят свободно пусната надолу. Някои жени предпочитат чантите през рамо, други залагат на вариантите тип раница, а трети придържат чантата като преграда пред себе си. Вижте какво издава за вас начина, по който държите чантата си.

 

 

1. Носите чантата свободно на рамо

Обичате забързаното ежедневие и успявате перфектно да се справите с всички непредвидени ситуации, които ви се поднасят. Почитател сте на гъвкавото работно време и на разнообразието. С вас се общува лесно, защото можете да говорите на разнообразни теми. Предпочитате спортно-елегантния стил и често залагате на комбинации дънки и белйзър, пуловер и пола, тренчкот и дънки.

жена с чанта на рамо

 

2. Носите чантата на рамо, но винаги я придържате с ръка

Ако носите чантата си на рамо така, че винаги трябва да я държите с ръка/ пръсти, то вие сте директни хора. Държите много на работата и често пъти тя е единственият ви приоритет. Напрегнати сте и много трудно се отпускате. Имате склонността да прекалявате с контрола, особено на работното място. Предпочитате елегантните дрехи. В гардероба ви има предимно костюми, поли и рокли.

жена с дамска чанта на рамо

 

3. Носите чантата през рамо

Вие сте хора на баланса. Чудесно се справяте както с личния, така и с професионалния си живот. Не обичате напрегнатите ситуации и ги избягвате на всяка цена. Почитател сте на разходките сред природата и избягвате градската среда, когато ви е възможно, защото не се чувствате съвсем на място там. Не се ядосвате за дреболии и бързо забравяте тежките моменти. В ежедневието се обличате спортно. Залагате на класическата комбинация дънки, тениска и спортни обувки.

жена с чанта

 

4. Носите раници

Ако носите раници, то вие сте доверчив човек. Винаги сте с усмивка на лицето. Обичате да общувате с хората - познати и непознати. Всички ви обожават, защото озарявате деня им. Прощавате лесно, забравяте бързо. Винаги сте готови да се притечете на помощ, независимо колко неудобства ви коства това. Обличате се спортно и обожавате аксесоарите - бижута, шалове, очила - те са вашият акцент в облеклото.

раници

 

5. Носите чантата в ръка

Вие сте притеснителни и по-скоро интроверти. Почитатели сте на еднообразието и не експериментирате често. Работохолик сте. Трудно се привързвате и предпочитате около вас да има малко, но верни приятели.На работното място се държите сдържано и не смесвате професионалния и личния свят. Предпочитате официалните дрехи и семплите аксесоари. В гардероба ви има предимно неутрални цветове - черно, бяло, бежово.

жена с дамска чанта

 

6. Носите чантата на предмишница

Ако носите чантата си на предмишницата или в сгъвката на лакътя, то вие сте хора, които обичат властта. Силна личност сте и държите останалите да го знаят. Често пъти сте капризни и държите всичко да става по вашия начин. Обичате да си угаждате и да ви угаждат. Залагате на строгия, но много модерен стил. Обичате да съчетавате ярки и неутрални цветове и да носите дрехи с необичайни и елегантни кройки, за да ви забелязват.

жена с чанта, аксесоари

 

7. Държите чантата с две ръце

Това важи повече за ситуации, в които сте на едно място. Държането на чантата с две ръце означава, че обичате да контролирате - ситуации и хора. Не обичате изненадите. Вашият и животът на цялото ви семейство върви по график. Мразите импровизациите. Вие сте от хората, които предвиждат всеки сценарии и си подготвяте начин на действие. 

жена с дамска чанта в двете ръце

 

 

28.10.2016/ Радослава Михайлова

 

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ, КАТО КЛИКНЕТЕ НА СНИМКИТЕ ДОЛУ:

 

 

Добави описаниеДобави описание

    Какво издава формата на        Каква чанта отива на различните

              червилото ти?                             типове женска фигура

 

Още от "Модни съвети"

Идеалната чанта

Идеалната чанта

Идеалната чанта е тази, която е съобразена с ръста и цялостната визия, вписва се в актуалните тенденции и най-важното – побира необходимите ви вещи.

Стайлинг за новогодишната нощ – в диско клуб

Стайлинг за новогодишната нощ – в диско клуб

На какъв стайлинг за новогодишната нощ ще заложите зависи най-вече от мястото, където ще празнувате. Ако сте решили да посрещнете Нова година в диско клуб, изберете някое от нашите секси, дръзки и готини предложения.

Уроци по стил, които трябва да знае всяка жена

Уроци по стил, които трябва да знае всяка жена

Стилът е въпрос на вкус. Той не се дължи на следването на модните тенденции, а на откриването на личен стил, отворен към нови идеи и промени, но също така и добре обмислен, съобразен с ежедневието и в крайна сметка комфортен. Вижте кои са съветите, които да спазвате, за да бъдете винаги стилни: