Как да носите високи обувки, без да увредите краката си?

2 коментара0/5

Високите токчета придават увереност на жените и им помагат да изглеждат по-високи. Но какво да кажем за болката, която причиняват?

Как да носите високи обувки, без да увредите краката си?

1. Изберете правилния размер за крака си

Най-важните елементи, когато купувате високи токчета, са размерът и доброто прилягане. Ако имате плоско стъпало, изберете токчета с по-широка подметка. Размерът също е важен. Независимо колко красиви са обувките, купуването на чифт, който е с един размер по-голям или по-малък, е много погрешно. Въпрос на време е да престанете да се чувствате удобно. Болката не си заслужава.

Вижте също: Как се отпускат нови обувки?

2. Точната височина за точната ситуация

Всички имаме токчета за специални поводи и те доста често са много високи. Изберете височината на обувките, като вземете предвид графика си за деня. 15-сантиметрови токове не са най-добрият избор, ако планирате да пазарувате или имате бизнес срещи през целия ден. Но за любовна среща, на която се предполага, че ще седите през повечето време, са идеални.

3. Платформите са ваши приятели

Платформите осигуряват удобство и височина. Какво друго искате? Въпреки че мъжете обичайно не харесват вида на платформите, те правят краката ви като на Наоми Кембъл.

Вижте също: Защо звездите носят по-голям размер обувки

4. СПА за стъпалата

Стъпалата работят през целия ден. Като всеки мускул трябва да се грижим за тях. Овлажнявайте стъпалата си редовно, за да са меки и красиви. Преди лягане ги овлажнявайте отново и ги масажирайте пет минути.

Вижте също: Удобни обувки за здрави крака

5. Магията на сешоара

Може да звучи налудничаво, но това е нашият таен съвет. Ако току-що сте си купили чифт кожени обувки на висок ток и все още не сте ги носили, те ще бъдат много твърди и стегнати. Носете обувките и след това ги затоплете със сешоара си. Поддържайте минимално разстояние от 25 см между сешоара и крака си, за да не деформирате обувките си. След една минута кожата ще бъде мека и ще се чувствате много по-удобно. 

18.10.2014/rozali.com

2 коментарaДобави коментар »

me4eta

От me4eta19.10.2014, 20:45 ч.

Високите обувки уморяват и увреждат краката, така че още самото заглавие съдържа парадокс. Но жените правим компромиси в името на красотата и сексабила, макар че когато се запознах с гаджето си бях с маратонки. За да...

Виж всички коментари за "Как да носите високи обувки, без да увредите краката си?".

Още от "Модни съвети"

Най-атрактивните шопинг дестинации

Най-атрактивните шопинг дестинации

Всички обичаме пътешествията. Но бързо ги забравяме. Затова си подсилваме паметта, като си носим сувенири, дрешки или аксесоари от мястото, което сме посетили. А някои световни дестинации са особено привлекателни за шопинг.

На Джордж Клуни му харесвало да облича женски дрехи

На Джордж Клуни му харесвало да облича женски дрехи

Американският актьор Джордж Клуни, смятан за един от мъжките секс-символи в седмото изкуство, твърди, че му било много забавно да се облича в женски дрехи, че не обръща особено внимание на модата и се страхува да не оплешивее.

Сити Център София организира „Парад на модата”

Сити Център София организира „Парад на модата”

От 31 октомври до 4 ноември Сити Център София организира „Парад на модата”.