Как да носим кадифе тази есен?

0 коментара0/5

Кадифето е класическа материя, която обаче е много трудна за съчетаване. Въпреки това кадифето е топтенденция за есен/зима 2016-17. Затова събрахме за вас полезни съвети как да носит кадифе.

Как да носим кадифе тази есен?
 © Pinterest

Кадифето е луксозна материя, която обаче има лоша слава сред повечето потребители. Заради масово проявявана безвкусица, кадифето е подценявана материя от масовия потребител. Въпреки това големите имена в модата редовно възраждат кадифето. Това е случаят за есен/зима 2016-17 - кадифето е топтенденция.

Истината е, че заради специфичния си външен вид, кадифето е трудна за съчетаване материя. За да не изглежда кичозно, трябва да следвате някои важни правила за носенето на кадифе.

1. Не се страхувайте от цветовете

Когато става дума за кадифе, не мислете само за черно. Кадифето е една от материите, които изглеждат много стилно и на цветни дрехи - дълбоките и наситени нюанси на тъмно синьо, лилаво и бордо например.

2. Не носете кадифе отгоре до долу

Не всички материи са подходящи да се облечете с тях отгоре до долу. За разлика от лена, кадифето трябва да се съчетава с други материи, за да изглежда стилно. Кадифето се комбинира добре с коприна, сатен, деним и дори дантела. Много популярна комбинация за есен/зима 2016-17 е кадифен блейзер с копринена риза и дънки. Лесно можете да съчетаете и кадифена пола с обикновена памучна бяла тениска за модерна street style визия.

кадифе с деним

3. Акесесоари от кадифе или семпли акценти

Ако досега не сте носили кадифе, започнете по-предпазливо с тази материя. Като за начало можете да си вземете клъч от кадифе или пък choker огърлица. Пола от кадифе или семпъл топ също са предпазлив начин да започнете с кадифето.

кадифе колаж

Как да си грижим за кадифето

Кадифето не е много лесна за поддържане материя. Най-сигурният начин е да занесете дрехите от кадифе на химическо чистене. Някои видове кадифе могат да се перат и в пералян или на ръка. За да сте сигурни, проверете етикета на всяка дреха поотделно.

Ако все пак изперете кадифените дрехи, сушете ги на закачалка

Никога не гладете кадифето. Ако кадифените дрехи имат гънки, използвайте машина за вертикално гладене, която ще изглади дрехата само с помощта на парата.

жена в гардероба

Вижте също:

Как да се грижим за дрехите

според материята им >>>

 

Модни идеи с кадифе

Как да носим кадифени панталони - най-лесният начин да носите кадифени панталони е като ги съчетаете с бяла копринена риза и токчета. Лесна елегантна визия за офиса.

как да носим кадифе, кадифен панталон

Как да носим кадифена пола - кадифената пола лесно можете да комбинирате с памучна тениска за street style визия.

Как да носим кадифена рокля - тук важни са аксесоарите. Изберете бижута, обувки и чанта, които да допълват визията ви. Те не трябва да са прекалено крещящи, за да не се получи тоалета ви кичозен.

Любителите на аксесоарите пък могат да започнат своята кадифена модна революция с огърлица, обувки или чанта от нежната материя и да видят дали им допада.

аксесоари от кадифе

05.10.2016/ Радослава Михайлова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Как да носим кадифе тази есен?".

Още от "Модни съвети"

Създадоха дрехи от мляко

Създадоха дрехи от мляко

Дрехи от мляко създадени от германска дизайнерка.

Harper’s BAZAAR: „Ментетата не са на мода“

Harper’s BAZAAR: „Ментетата не са на мода“

Списание Harper’s BAZAAR и Меглена Кунева стартират кампанията „Ментетата не са на мода“.

Дрехите издават тайните ни желания

Дрехите издават тайните ни желания

От дълго време се твърди, че дрехите правят човека. Но изглежда, че облеклото на жените загатва какви са те всъщност.