Beauty & Art в перфектна връзка

0 коментара0/5

Вдъхновени от творчеството на Анди Уорхол, Harper's Bazaar България ви представя нещо уникално. Козметичните бестселъри на пролетта по един нестандартен начин. Нова гледна точка за красотата. Четири топпродукта на четири водещи марки в един впечатляващ поп арт проект.

Като водеща фигура в поп арта с творчеството си Анди Уорхол поставя началото на много течения в модата и в красотата. И точно както неговите картини са революция във възприемането на изкуството, така и проектът на списание Harper`s Bazaar показва по нов начин бестселърите в индустрията за красота.

Както всеки продукт от декоративната козметика има свой акцент, така и цветовете акцентират върху различна част от лицето. Гримът и цветът са едно – именно това е и похватът на художника: сякаш с четката вместо цвят нанася грим.

Смело е по този оригинален начин да бъдат обединени в едно грим и поп арт.

CHANEL

CHANEL

В лимитирания продукт на Chanel Coco Code Exclusive Creation четири перфектни цвята са комбинирани, за да създават вълнуващи миксове. С едно завъртане на четката смесете всички нюанси и използвайте като руж или индивидуално за множество различни ефекти.

 

ESTEE LAUDER

ESTEE LAUDER

Открийте своя сияен завършек за устните, които блестят с призматични, многоизмерни цветове. Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick на Estee Lauder придава плътност и блясък, за да бъдат красиви, привлекателни и носещи самочувствие устните ви.

Но красотата не свърша дотук. В априлския брой на Bazaar фантастични бижута оживяват на фона на изкусни шедьоври на грима.

Картините на трима велики художници Клод Моне, Кацушика Хокусай и Винсент ван Гог са пресъздадени по един уникален начин чрез добре познати грим техники.
 

Градинско Парти

Градинско Парти

Артистичен поглед към живителната сила на пролетта, едно колоритно вдъхновение от живописта на Клод Моне, майсторски претворени в грима, партниращи си с бижута - шедьоври.

 

Природна сила

Природна сила

Да отправим взор към мистиката на изтока, с творенията на Кацушика Хокусай, в един брилянтен грим прочит, който достойно може да бъде допълнен единствено от искрящи скъпоценни камъни. 
 

Априлският брой на Harper`s Bazaar е на пазара и ви очаква!

Априлският брой на Harper`s Bazaar е на пазара и ви очаква!

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Beauty & Art в перфектна връзка".

Още от "Модни съвети"

Campari избра Олга Куриленко за лице на новия си календар

Campari избра Олга Куриленко за лице на новия си календар

Сексапилната Олга Куриленко е новото лице на Campari Calendar 2010.

Съвети и хитринки, когато носим райе

Съвети и хитринки, когато носим райе

Райето е един от най-популярните принтове, но има няколко важни правила, които трябва да знаем, когато избираме раирани дрехи. Вижте няколко полезни модни съвета за носене на райе.

Какво да си обещаем за 2017?

Какво да си обещаем за 2017?

Нова година, нов късмет! А защо не и нов стил. Вижте няколко обещания, които да направим в началото на годината, свързани със стила и красотата