Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър

0 коментара0/5

Гордейте се с фигурата си, подчертавайте очите и скулите и намерете аромат, който да ви отива. Вижте още съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър.

Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър
Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър © Guliver/ Getty

Елизабет Тейлър е една от иконите на стария Холивуд и символ на красота, сексапил и стил. Известна е със своите актьорски заложби, за които получава две награди "Оскар", както и с магнетичното си излъчване. Елизабет Тейлър винаги е била горда с фигурата и визията си и вярва, че всяка жена трябва да се научи да се обича такава, каквато е. Вижте принципите за стил и красота, които следва Елизабет Тейлър.

Гордейте се с фигурата си и я подчертавайте

Елизабет Тейлър винаги е била горда с фигурата си. Актрисата има силно изразена фигура тип Пясъчен часовник - с пищни дупе и бюст и много фина талия. Роклите, които е обличала, винаги са били такива модели, които да подчертават извивките й. Според нея човек трябва да се гордее с това, което природата му е дала, и да не се опитва да го прикрива.

Подчертавайте очите

Елизабет Тейлър има магнетичен поглед, който отчасти се дължи на това, че има втори ред естествени мигли (двоен ред мигли). За да добави още акцент към очите си, актрисата използва очна линия, с която да ги подчертае. Според нея очната линия е най-лесният, но и ефектен начин за подчертаване на очите.

Вижте също:

Съвети при слагане на очна линия >>>

Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър

Руж

Според Елизабет Тейлър колкото и да е красиво едно женско лице, колкото и да е перфектен гримът, визията не е завършена, ако няма руж. Ружът подчертава чертите на лицето и придава свежест, а и зачервените страни изглеждат много женствено, не мислите ли.

Вижте също:

КОгато нанасяме руж - правила и съвети >>>

Червено червило

Червеното червило е друга запазена марка на Елизабет Тейлър. Според нея червеното червило демонстрира едновременно сексапил, увереност и строгост, от които всяка жена има нужда.

Парфюмът  - чар в бутилка

Една от най-големите страсти на Елизабет Тейлър са парфюмите. За нея парфюмът придава невидим, но много въздействащ чар към излъчването на една жена. Според Елизабет Тейлър всяка жена трябва да намери парфюмът, който й "отива" и отразява същността й.

Вижте също:

Парфюм според зодията >>>

Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър

Не се привързвайте твърде много към дрехите

Като една от най-големите кино знаменитости, Елизабет Тейлър е имала възможност да носи някои от най-красивите рокли на Червения килим и ако пожелае, да си ги запази. Преди години, в интервю с дизайнера Майкъл Корс Елизабет Тейлър разказва, че не се привързва към дрехите. Да, когато ги е носила, се е харесала, но не изпитва нуждата да се привързва прекалено много към тях.

Диамантите, най-добрите приятели на Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър е известна със страстта си към диамантите и към бижутата, като цяло. Всъщност приживе тя има една от най-големите колекции диамантени бижута в света.

Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър

На въпрос "Ако можете да носиш само 3 бижута, кои биха били те?", тя отговаря: "Обеци и пръстен, диамантени, разбира се". За нея диамантите събират в себе си лукс, класа и непреходна красота, които никой друг скъпоценен камък не притежава.

03.02.2017/ Радослава Михайлова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Съвети за стил и красота от Елизабет Тейлър".

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Силвия Петрова

Тайните за красота на Силвия Петрова

Силвия Петрова е Силвето от „Риск печели, риск губи”.  Популярното момиче на късмета е стилна жена, щастлива съпруга и майка на две деца. Какви са тайните за красота на Силвия Петрова?

10 красиви тайни от Меган Фокс

10 красиви тайни от Меган Фокс

Меган Фокс е една от най-желаните жени в Холивуд. На 29 години и майка на едно дете, тя продължава да има тяло на модел и да изглежда великолепно на всяко събитие. Вижте 10 красиви тайни от Меган Фокс.

Гримьорът Слав: Перфектният грим изразява самите нас!

Гримьорът Слав: Перфектният грим изразява самите нас!

Слав е сред най-популярните гримьори в България с богат опит и множество ангажименти. Гримьорът Слав за актуалния, звездния, сватбения, празничния, ежедневния и съвършения грим в ексклузивно интервю за Rozali.com.