Съвети за стил и красота на 85-годишната Кармен Дел`Орефис

0 коментара0/5

Тя е на 85 и все така бляскава. Тя е Кармен Кармен Дел`Орефис - влязла в книгата на Рекордите Гинес за моделът с най-продължителна кариера - 70 години. Топмоделът Кармен Дел`Орефис споделя тайните си за красота, които толкова години й позволяват да е във вихъра си.

Съвети за стил и красота на 85-годишната Кармен Дел`Орефис
 © NewYou

Тайните за красота на Кармен Дел`Орефис

Кармен Дел`Орефис не крие, че е лягала под ножа за различни видове естетични корекции, но смята, че това не е достатъчно. Пластичните операции са едно, но системната грижа за тялото, "корекциите", които правим отвътре, са много по-важни.

Чуваме го от много звезди, и Кармен Дел`Орефис не е изключение. Хидратацията е на първо място за топмодела и смята, че пиенето на много вода е една от тайните на красивата и здрава кожа. Освен хидратацията отвътре обаче, не бива да забравяте да нанасяте и хидратиращ крем ежедневно, а понякога дори 2 пъти дневно. Хидратиращия нощен крем също е сред топпродуктите, които всяка жена трябва да притежава.

Вижте също:

Топмоделите, които променят индустрията >>>>

Лекарството лимонова вода >>>

Важна част от режима й за младост е топлата вода с лимон, която пие всяка сутрин. Освен това топмоделът обича често да хапва кисело мляко с живи бактерии (пробиотици).

За нея грижата за тялото не опира до диетите, а до това какво ядем през целия си живот. Човек трябва да е много дисциплиниран към себе си и към храната. Важно е също така човек да се научи да обича тялото, което му е дадено и да извлече максимума от това. Според Кармен Дел`Орефис от огромно значение човек да познава гените си - да знае техните предимства и недостатъци.

Кармен Дел`Орефис споделя как се е справила със старческите пигментни петна. Подложила се е на процедура, която днес вече е забранена. При нея лекарят използвал телена четка, за да премахне горния слой на кожата и така отдолу се показала "бебешка кожа". Големият недостатък на тази процедура е, че се налага абсолютно винаги да нося слънцезащитен крем с висок фактор. "Понякога дори го слагам от предната вечер, за да не забравя", споделя Кармен Дел`Орефис

кармен дел орефис

Съветите за стил на Кармен Дел`Орефис

Освен с красотата и изяществото си, Кармен Дел`Орефис е известна и със стила си. Ето и някои от принципите, които Кармен Дел`Орефис следва по отношение на модата и стила.

Кармен Дел`Орефис за това как да об(л)ичаме тялото си:

"Една от тайните на начина, по който се обличам, е че купувам дрехи за тялото, което имам. Трябва да разбирате и приемате тялото си - тялото, което имате, а не тялото, за което си мечтаете. След като вече приех факта, че няма да съм сладка и малка, започнах пътешествието към това да намеря зоната си на комфорт. Има само един начин това да се случи и за съжаление това е по трудния начин - изпитания и грешки"

Кармен Дел`Орефис за семплия стил:

Думите "по-малко е повече" са подходящи за повечето хора и трябва да се вслушват в тях. Тези думи са ми вършили добра работа през по-голямата част от живота ми... с малки изключения. Когато обстоятелствата го позволяват, е добре да си сложа добрия стар костюм, с бижута и забавен цветен шал"

кармен делл орефис

Кармен Дел`Орефис за това дали дрехите правят човека:

Чували сте израза "Дрехите правят човека", както и израза "Дрехите не правят човека". Дрехите просто помагат на човек да покаже на света какъв е той отвътре. Винаги съм се възхищавала на Коко Шанел, Бейб Пейли и Даяна Врееланд... Те винаги са изглеждали като себе си, а не като някой друг. Това е то личният стил, всичко от това как си правиш косата до това какви обувки носиш"

Кармен Дел`Орефис за дрехите според повода и бюджета:

"Както всички хора, така и аз обиам дрехите. Изборът ми е ограничен заради средствата, с които разполагам, заради липсата на енергия и време да намеря подходящите дрехи за мен като личност и за събитието, което ще посещавам. Независимп дали си купувам дрехи, с които ще ходя до супермаркет, на гала вечеря или до офиса, първо мисля за бюджета си, а след това за повода."

22.08.2016/ Радослава Михайлова

Още от "Красиви съвети"

Красиви съвети за жени, които не обичат много грим

Красиви съвети за жени, които не обичат много грим

Ако обичате повече естествената красота и не ви допада да носите тонове грим, вижте нашите красиви съвети за натурална красота. Красиви съвети за жените, които не обичат много грим

Тайните за красота на Анджелина Джоли

Тайните за красота на Анджелина Джоли

Кое прави Анджелина Джоли една от най-красивите жени в света? Плътните устни? Дългата права коса? Излъчването? Какви са тайните за красота на Анджелина Джоли?

Дорина Стоянова

Дорина Стоянова: Танците са любовта на живота ми!

Тя е сладка, усмихната, чаровна и е победителката в най-гледаното танцово шоу за 2013г. Дорина Стоянова не само, че грабна купата на Dancing stars, но отнесе със себе си и сърцето на своя партньор Ангел. Вижте какво ни разказа Дорина за любовта й към танците и отношението й към красотата.