Съвети за стил и красота на 85-годишната Кармен Дел`Орефис

0 коментара0/5

Тя е на 85 и все така бляскава. Тя е Кармен Кармен Дел`Орефис - влязла в книгата на Рекордите Гинес за моделът с най-продължителна кариера - 70 години. Топмоделът Кармен Дел`Орефис споделя тайните си за красота, които толкова години й позволяват да е във вихъра си.

Съвети за стил и красота на 85-годишната Кармен Дел`Орефис
 © NewYou

Тайните за красота на Кармен Дел`Орефис

Кармен Дел`Орефис не крие, че е лягала под ножа за различни видове естетични корекции, но смята, че това не е достатъчно. Пластичните операции са едно, но системната грижа за тялото, "корекциите", които правим отвътре, са много по-важни.

Чуваме го от много звезди, и Кармен Дел`Орефис не е изключение. Хидратацията е на първо място за топмодела и смята, че пиенето на много вода е една от тайните на красивата и здрава кожа. Освен хидратацията отвътре обаче, не бива да забравяте да нанасяте и хидратиращ крем ежедневно, а понякога дори 2 пъти дневно. Хидратиращия нощен крем също е сред топпродуктите, които всяка жена трябва да притежава.

Вижте също:

Топмоделите, които променят индустрията >>>>

Лекарството лимонова вода >>>

Важна част от режима й за младост е топлата вода с лимон, която пие всяка сутрин. Освен това топмоделът обича често да хапва кисело мляко с живи бактерии (пробиотици).

За нея грижата за тялото не опира до диетите, а до това какво ядем през целия си живот. Човек трябва да е много дисциплиниран към себе си и към храната. Важно е също така човек да се научи да обича тялото, което му е дадено и да извлече максимума от това. Според Кармен Дел`Орефис от огромно значение човек да познава гените си - да знае техните предимства и недостатъци.

Кармен Дел`Орефис споделя как се е справила със старческите пигментни петна. Подложила се е на процедура, която днес вече е забранена. При нея лекарят използвал телена четка, за да премахне горния слой на кожата и така отдолу се показала "бебешка кожа". Големият недостатък на тази процедура е, че се налага абсолютно винаги да нося слънцезащитен крем с висок фактор. "Понякога дори го слагам от предната вечер, за да не забравя", споделя Кармен Дел`Орефис

кармен дел орефис

Съветите за стил на Кармен Дел`Орефис

Освен с красотата и изяществото си, Кармен Дел`Орефис е известна и със стила си. Ето и някои от принципите, които Кармен Дел`Орефис следва по отношение на модата и стила.

Кармен Дел`Орефис за това как да об(л)ичаме тялото си:

"Една от тайните на начина, по който се обличам, е че купувам дрехи за тялото, което имам. Трябва да разбирате и приемате тялото си - тялото, което имате, а не тялото, за което си мечтаете. След като вече приех факта, че няма да съм сладка и малка, започнах пътешествието към това да намеря зоната си на комфорт. Има само един начин това да се случи и за съжаление това е по трудния начин - изпитания и грешки"

Кармен Дел`Орефис за семплия стил:

Думите "по-малко е повече" са подходящи за повечето хора и трябва да се вслушват в тях. Тези думи са ми вършили добра работа през по-голямата част от живота ми... с малки изключения. Когато обстоятелствата го позволяват, е добре да си сложа добрия стар костюм, с бижута и забавен цветен шал"

кармен делл орефис

Кармен Дел`Орефис за това дали дрехите правят човека:

Чували сте израза "Дрехите правят човека", както и израза "Дрехите не правят човека". Дрехите просто помагат на човек да покаже на света какъв е той отвътре. Винаги съм се възхищавала на Коко Шанел, Бейб Пейли и Даяна Врееланд... Те винаги са изглеждали като себе си, а не като някой друг. Това е то личният стил, всичко от това как си правиш косата до това какви обувки носиш"

Кармен Дел`Орефис за дрехите според повода и бюджета:

"Както всички хора, така и аз обиам дрехите. Изборът ми е ограничен заради средствата, с които разполагам, заради липсата на енергия и време да намеря подходящите дрехи за мен като личност и за събитието, което ще посещавам. Независимп дали си купувам дрехи, с които ще ходя до супермаркет, на гала вечеря или до офиса, първо мисля за бюджета си, а след това за повода."

22.08.2016/ Радослава Михайлова

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Моника Белучи

Тайните за красота на Моника Белучи

Моника Белучи без съмнение е една от най-красивите и сексапилни жени в света. Може би първата позиция все още й отива най-много, въпреки че скоро навърши 47 години. Какви са тайните за красота на Моника Белучи?

Красиви съвети от 10 звезди

Красиви съвети от 10 звезди

Всяка звезда, колкото и да не е суетна, крие свои тайни, с помощта на които постига съвършен вид при всякакви обстоятелства. Вижте красиви съвети от 10 звезди, които могат да ви послужат в ежедневието.

Тайните за красота на Жени Калканджиева

Тайните за красота на Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е новата водеща на рубриката „Съпругите“ в Станция Нова. Шефката на модна агенция Визаж чудесно се справя с новото си амплоа, както с всичко останало. Какви са тайните за красота на Жени Калканджиева?