Тайните за красота на Юлиана Кънчева

29 коментара1/5

Юлиана Кънчева е известен модел, актриса, майка, съпруга, докторант и съвсем скоро - университетски преподавател. Какви са тайните за красота на Юлиана Кънчева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?


тайните за красота на Юлияна КънчеваЮлиана Кънчева е родена на 2 ноември. Съпруга е на дизайнера на кожени облекла и актьор Жоро Пентаграм. През септември 2006 година ражда сина им Кристиян. Докторант е в НБУ, специалност „Масови комуникации“. През 2000 година получава плакет на Форум българска мода за най-добър модел. Играе главна роля във филма „La Donna E Mobile“. Снимала се е два пъти за българското издание на списание „Playboy“.

Какви са тайните за красота на Юлиана Кънчева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?


Какво е твоето определение за красота?
Юлиана Кънчева: Красотата като понятие е абсолютно субективна. Женската красота за мен е комплексна – излъчването, изчистеният силует, лекият ненатрапчив грим, маниерите, поведението, интелектът. Такава жена, би могла да те омагьоса и да и се възхитиш искрено. В този смисъл, масово наложеният у нас поп–фолк стил, е някакъв кошмар!

Какъв е стилът ти на обличане?
Юлиана Кънчева: Много специфичен и лично мой. Някаква еклектика между ежедневен и официален, с много лек привкус на екстравагантност. Малко трудно откривам по магазините дрехите, които търся. Рядко харесвам нещо.


тайните за красота на Юлияна Кънчева

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери?
Юлиана Кънчева: Аз съм бивш модел и съм имала щастието да работя с всички дизайнери у нас, включително и най-изявените. Често съм си купувала от дрехите, които съм представяла на ревюта. Много пъти съм се възхищавала на някои интересни модели, но тази, която ме е оставяла наистина зашеметена с колекциите си е Албена Александрова. От чуждите марки, имам някои дрехи от високия клас, но те са купувани от чужбина. За ежедневните си дрехи, имам афинитет към Miss  Sixty, Diesel, Benetton , Sisley, Replay, ZARA, Morgan. Винаги разглеждам магизините им.

тайните за красота на Юлияна КънчеваСтрадаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш?
Юлиана Кънчева: Страдам, но я подтискам, иначе ще давам всичките си пари за дрехи. С годините установих, че това е глупаво от моя страна и че прекалено бързо губя интереса си към някоя дреха щом си я набавя. Някои дрехи и обувки си стоят така...

Колко чифта обувки имаш?
Юлиана Кънчева: Не съм ги броила.. много са. Обожавам ботушите, както и сандалите.

Малки или големи чанти?
Юлиана Кънчева: Големи, разбира се! В състояние съм да изпадна в паника ако нещо, което ми трябва не го нося. Затова се подсигурявам предварително.

Какви бижута носиш?
Юлиана Кънчева: Преди много залитах по големите и масивни бижута, но напоследък това се промени. Сега предпочитам фини и нежни бижута от сребро или бяло злато.

Каква козметика използваш?
Юлиана Кънчева: Качествена козметика от висок клас. В това отношение не правя никакви компромиси и не пестя пари.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти?
Юлиана Кънчева: С каквито предполагам започва и завършва всяка жена – сутрин измиване с вода и поставяне на подхранващ крем, вечер с почистващи лосиони и хидратиращ крем.

Какъв грим предпочиташ?
Юлиана Кънчева: Лек грим. Преди се мажех доста, но това се промени. Някак си ми писна от тежки гримове – по ревюта, в телевизията.. Нещото, без което не мога обаче, е спиралата за очи. Без нея не излизам.

Кой е любимият ти парфюм?
Юлиана Кънчева: Много рядко си харесвам парфюм, защото като цяло не харесвам цветните и сладки нотки в тях. Харесвам тръпчиви миризми. Например, много обичам Kingdom на Аликзандър Маккуин.

Би ли коригирала част от тялото си?
Юлиана Кънчева: Да, след време. Това вече е част от съвременния ритъм на живот.

тайните за красота на Юлияна КънчеваСпазваш ли диети?
Юлиана Кънчева: След като родих сина си, ми се налага за съжаление.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти?
Юлиана Кънчева: Салатите.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения?
Юлиана Кънчева: Спагетите.

Как поддържаш форма?
Юлиана Кънчева: С малко спорт и повече лишения. Лошото е, че съм непрекъснато в колата си и все не ми достига време, а и воля.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик?
Юлиана Кънчева: Когато имам нужда, но съм свикнала вече и сама да се справям доста добре с поддръжката си.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура?
Юлиана Кънчева: Да, харесвам парната баня и масажите.

Влюбена ли си?
Юлиана Кънчева: Да, в любимия човек, в детето си, в работата си, в живота...

тайните за красота на Юлияна КънчеваКаква е връзката между любовта и красотата?
Юлиана Кънчева:Любовта разхубавява и винаги те кара да сияеш.

Страх ли те е от старостта?
Юлиана Кънчева: Не е точно страх. Улавям се, че понякога мисля за нея, но смятам, че ще подхождам мъдро, а не депресивно.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера?
Юлиана Кънчева: В началото, да. След това интересът и любопитството биват заменени от действителността.

Каква е цената на красотата?
Юлиана Кънчева: В днешно време е висока. Нямам предвид само като поддръжка. Замърсяването на околната среда, урбанизацията, изкуствените храни съсипват красотата.

С какво се занимаваш в момента?
Юлиана Кънчева: Докторант съм в НБУ, специалност „Масови комуникации“. Съвсем скоро ще започна да преподавам на студенти.

Снимки: личен архив

17.06.2011/Интервю на Биляна Божилова

29 коментарaДобави коментар »

ала

От ала03.08.2011, 19:15 ч.

Има чар и е доста запазена все пак не е и млада!

Виж всички коментари за "Тайните за красота на Юлиана Кънчева".

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Галена Великова

Тайните за красота на Галена Великова

Познаваме Галена Великова като отличен хореограф и обективно жури от танцовите реалити формати. Оптимизмът й е заразителен и с негова помощ тя успява да извлече максимума от танцьорите. Какви са тайните за красота на Галена Великова?

Елица Тодорова: Красотата на любовта е вечна!

Елица Тодорова: Красотата на любовта е вечна!

Елица Тодорова е жената, която пее и свири с ритъм и любов, пръска позитивизъм и винаги пожелава “Да ви върви по вода!”. Какви са тайните за красота на Елица Тодорова, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Навици, които вредят на външния ни вид

Навици, които вредят на външния ни вид

Знаем, че от гените ни силно зависи как остаряваме. Но те не са единственият фактор, тъй като навиците, които придобиваме през живота си също могат да окажат значително влияние върху процеса на стареене.