Красиви съвети за заети жени

0 коментара0/5

Някъде между работата, грижите за дома и семейството, Модерната Жена трябва да намери време да изглежда красива, за да се чувства красива. Тя има нужда да намери кратките пътища към перфектния външен вид. Вижте някои полезни съвети за заети жени.

Красиви съвети за заети жени
 © istockphoto.com

Подредете грима си

За да не губите сутрин време в търсене на козметиката, която ви трябва, сдобийте се с функционален органайзер за грим. Така всичко ще ви е подръка, а когато приключите, няма да изглежда така, все едно ураган е минал през стаята. В органайзера сложете само най-необходимата козметика, която използвате всяка сутрин. Ще се изненадате колко време ще ви спести това.

Козметика с много приложения

Рано сутрин, преди работа, няма много време за нанасяне на всички стъпки за постигане на перфектен грим. Затова, ако искате да спестите време, купете си козметика, която има много приложения. Идеален пример е продукт, който едновременно хидратира кожата на лицето, защитава я от слънцето и действа като основа за фон дьо тен.

Сух шампоан

Сухият шампоан е задължителен продукт в козметичния арсенал на заетите жени. Той ви позволява да отложите миенето на косата с един ден. Идеален продукт за натоварените дни, когато времето все не достига. Просто нанесете в корените и разрешете. Само за няколко минути косата ви ще е перфектна.

Вижте също:

Да си приготвим сух шампоан у дома >>>

Подчертайте очите и веждите

Ако нямате време да слагате сенки за очи, руж и куп други разкрасителни продукти, придържайте се към класиката. За да сте сигурни, че гримът ви ще е винаги перфектен и свеж, без да е претрупан, достатъчно е да имате добре оформени вежди и добре нанесена спирала. Ако имате време, подчертайте веждите с молив, за оше по-изразителни контури. Красивите очи казват всичко.

очи и вежди

Вижте също:

Вежди според формата на лицето >>>

Микроблейдинг - да изпишем веждите >>>

Небрежни къдрици

Ако сутрин нямате време за прическа, заложете на вариант, който е нещо средно между небрежно и елегантно. От предишната вечер сплетете косата на няколко плитки и си легнете да спите така. На другата сутрин пуснете кичурите и имате идеалната небрежно-елегантна прическа.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Красиви съвети за заети жени".

Още от "Красиви съвети"

Как да изберем най-подходящия сутиен?

Как да изберем най-подходящия сутиен?

Когато купувате сутиен, трябва да имате предвид нещо по-важно от обикновената естетика.
Акцентът пада върху няколко неща: модел, размер, големина на чашките, материя.

Светослава Рудолф Тадаръкова: Журналистът не трябва да е красив, а симпатичен!

Светослава Рудолф Тадаръкова: Журналистът не трябва да е красив, а симпатичен!

Светослава Рудолф Тадаръкова е сред светилата на родната журналистика. Смела, дръзка и с хаплив език, готова на всичко, за да разкрие истината.

Тайните за красота на ДесиСлава

Тайните за красота на ДесиСлава

ДесиСлава е популярна попфолк, поп и рок певица. Красива е и пее като славей. Иновативна и различна, ДесиСлава винаги е в крак с модата и с новостите в музиката. Може да изпее всичко и да изглежда всякак – от красива, до още по-красива.