Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й

1 коментар0/5

Кой не би желал на 70 години да изглежда като Хелън Мирън? Ще се изненадате как се грижи за външния си вид популярната актриса. Вижте нейните съвети. Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й

Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й
Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й © L`oreal

Хелън Мирън е сред почитателите на естествената красота. Винаги е била върл противник на прекаленото ретуширане на снимките на звездите, дори да рекламни кампании и фотосесии за списания.

Хелън Мирън: Стилът няма срок на годност >>>

Как поддържа форма Хелън Мирън? >>>

Хелън Мирън смята, че жените трябва да изглеждат естествено и да се гордеят с външния си вид. Актрисата, която е дама-командор на Британската империя, казва, че всяка жена трябва да приеме с достойнство факта, че остарява. Самата Хелън Мирън отрича твърденията на мнозина, че изглежда все по-добре с годините и казва:

„Няма как на 70 да изглеждам по-добре, отколкото като бях на 25. Но това е съвсем нормално“

Според нея най-големият плюс на остаряването е, че човек се чувства все по-комфортно с външния си вид, все по-сигурен в себе си и по-удобно в собствената си кожа. За разлика от младежките години, когато несигурностите са често срещано явление.

Хелън Мирън за грижата за косата

Хелън Мирън споделя, че се подстригва сама. Всъщност актрисата не обича да прекалява с грижите за косата си, защото има тънък косъм, който лесно се уврежда.

За да постигне максимално естествен вид, Хелън Мирън залага на естественото русо, примесено с пепелни нюанси.

Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й

Guliver/ Getty

Призовава жените да не се страхуват да експериментират с прическите, дори когато са по-възрастни.

„Наблюдавайте младите хора, вижте какви прически избират и не се страхувайте да опитвате нови. Не е нормално да сте си направили една прическа през 80-те и до днес да сте със същата“

Хелън Мирън и козметиката

Хелън Мирън признава, че обича да сменя марките козметика, които използва. Освен това, въпреки добрите си финансови възможности, Хелън Мирън пазарува обикновена козметика, която все може да се закупи от всяка дрогерия.

За свежа коза, Хелън Мирън използва различни видове дълбоко хидратиращ крем – сутрин и вечер на почистено лице.

Хелън Мирън се подстригва сама >>>

Хелън Мирън стана L`oreal на 69 >>>>

За косата си използва мек балсам и шампоан, с много природни съставки.

Хелън Мирън

Guliver/ Getty

Хелън Мирън за грима

Ако следите изявите на Хелън Мирън, ще забележите, че тя избягва тежък грим, но пък обожава да носи червено червило. Актрисата смята, че с годините всяка жена трябва да носи все по-малко грим и да набляга на излъчването си.

Как да носите червено червило  >>>

Три нюанса червило, които всяка жена трябва да има >>>

Също така жените не трябва да забравят да пият много вода. Добрият сън и качествената почивка също са ключови, за да е красива една жена на всяка възраст.

04.02.2016/ Радослава Михайлова

1 коментарДобави коментар »

розаличка

От розаличка04.02.2016, 13:55 ч.

Изглежда много добре за годините си. Тук рядко виждам 70-год. жени облечени в бяло.

Виж всички коментари за "Хелън Мирън на 70: Тайните за красотата й".

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Биляна Петринска

Тайните за красота на Биляна Петринска

Биляна Петринска е талантлива актриса със секси глас. Обича да се преобразява, както в сценичните си изяви, така и визуално. Какви са тайните за красота на Биляна Петринска, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Да изглеждаме по-слаби

Да изглеждаме по-слаби

Забелязвали ли сте как някои жени с не особено слаби фигури намират винаги подходящите дрехи, които ги правят много по-елегантни и скриват поне по 5 килограма? Въпрос на вкус или на знание?

Красиви съвети за заети жени

Красиви съвети за заети жени

Някъде между работата, грижите за дома и семейството, Модерната Жена трябва да намери време да изглежда красива, за да се чувства красива. Тя има нужда да намери кратките пътища към перфектния външен вид. Вижте някои полезни съвети за заети жени.