7 компактни вещи, които всяка жена трябва да има в дамската си чанта

0 коментара0/5

Компактни и полезни, тези вещи ще са ви от полза в ежедневието и същевременно няма да се отразят на тежестта на дамската чанта. Вижте кои са вещи, които всяка дама трябва носи в дамската си чанта:

7 компактни вещи, които всяка жена трябва да има в дамската си чанта
 © iStock

Казват, че в чантата на една жена може да се побере целия и живот. Има обаче някои ценни вещи, които ще ви помогнат да се изправите пред предизвикателствата в ежедневието и същевременно заемат минимално пространство в дамската чанта. Ето кои са те:

Балсам за устни

Балсамът за устни не само хидратира и предотвратява напукването, но и може да се използва като способ за удължаване трайността на парфюма върху кожата. Поставете малко количество върху китките си и след това напръскайте. Ще останете приятно изненадани. Балсамът може да ви послужи и в случаите, когато ципът на роклята или дънките ви заяжда. Маслата, които се съдържат в състава му го прави перфектно средство за смазване на всякакви метални предмети.

Добави описание

Малко шишнце парфюм

Рол-он, тестер или малко шишенце - което и да изберете, няма да сбъркате, тъй като ароматите неизменно избледняват през деня.

Лейкопласт за спешни случаи

Лейкопластът  е истинско спасение, като в случаи на порязване, така и при рани от неудобни обувки. Незабравяйте да сложите няколко лепенки в портмонето или в несесера с козметиката.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Какво издава начина, по който носите чантата си? >>>

Кои са модерните чанти за пролет/лято 2017? >>>

Чанта според фигурата >>>

 

Преносима батерия за телефона

В света на технологиите, в който живеем, апокалипсисът настъпва, когато батерията на телфона падне. За да предотвратите това да се случи, носете с вас преносима батерия. На пазара има голям избор от марки, мощност и размери на батериите, които могат да задоволят нуждите на всеки.

Нещо малко и засищащо за хапване

Понякога се случва да си потънала в работа и да пропуснеш обедната почивка. В тези случаи е добре да имаш нещо засищащо за хапване в чантата си като енергийно блокче.

Добави описание

Конец за зъби и ментови бонбони

Повечето от нас ядат поне по три пъти на ден, ето защо е от ключово значение винаги да носите със себе си конец за зъби. Изследванията и специалистите посочват, че използването на конец за зъби подобрява състоянието на зъбите и устната хигиена като цяло. Ментовите бонбони пък ще запазят дъхът ви свеж през целия ден.

Носни кърпички

При настинка, алергия или случайно петно, носните кърпички са нашия спасител. Не забравяйте да сложите поне едно пакетче в чантата си. Ние ви съветваме да прибавите и пакетче с мокри кърпички или дезинфектант, които ще са ви от полза в горещите дни, както и за премахването на по-упорити петна.

Още от "Красиви съвети"

Красиви съвети с лъжица

Красиви съвети с лъжица

Вижте как можете да използвате обикновена супена лъжица в ежедневните си ритуали за красота. Вижте нашите хитри съвети с лъжица.

Тайните за красота на Антоанета Добрева - Нети

Тайните за красота на Антоанета Добрева - Нети

Антоанета Добрева – Нети е актрисата, певица и модел, която никога не остава незабелязана. Атрактивна визия, непринудено поведение и разбира се, умопомрачително дълги крака. Какви са тайните за красота на Антоанета Добрева – Нети?

Ода за красотата

Ода за красотата

Красотата не е само божествен дар. Тя зависи от физическото здраве и душевния комфорт. Ако всички части на тялото работят хармонично и мислим позитивно, излъчваме красота и най-важното – пленяваме с нея околните.