4 продукта, за чиято полза върху красотата не сте подозирали

0 коментара0/5

Съществуват вещи, които имат изненадващо благоприятно действие върху красотата и здравето ви. Стига просто да ги познаваме и използваме, те могат да подобрят цялостно благосъстоянието на тялото ни. Ето и 4 от тях, които можете да използвате още днес:

4 продукта, за чиято полза върху красотата не сте подозирали
 © iStock

Овлажнител на въздуха

Овлажнителите на въздуха са неочаквани съюзници за нашата красота. Те се грижат за кожата, като помагат да се възстанови нормалното ниво на влажност в стаята. По този начин запазват кожата мека и хидратирана особено през зимните месеци, когато въздухът у дома е по-сух вследствие от употребата на отоплителни уреди - радиатори, климатици, електирчески печки и т.н.

Добави описание

Поставете овлажнителя в спалнята и го оставяйте да работи и през нощта. На сутринта ще забележите разликата – кожата ви ще бъде хидратирана, по-мека и свежа.

 

Копринена калъфка за възглавница

Меката и деликатна текстура на коприната я превръща в ценен помощник в ежедневните ви ритуали за красота.

Добави описание

Естественият и произход и противоалергични свойства я правят подходяща за всякакъв тип кожа. Освен това коприната е богата на аминокиселини и абсорбира ефективно влагата, което я прави подходящо спално бельо за всеки сезон. Тези нейни свойства позволяват на кожата да диша, предотвратява запушването на порите, а косата не се заплита и не се наелектризира.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Навици, които вредят на външния ни вид >>>

Тайни за красота от нашите баби >>>

 

Пречиствател за вода

Добави описание

Водата в домовете ни съдържа повече или по-малко хлор и токсини, които увреждат кожата и косата, особено ако тя е суха и изтощена. Ето защо пречистватели за вода са фундаментални устройства в дома. Те помагат за подобряване на хидратация на кожата и косата и същевременно им дава блясък и еластичност.

 

Талк

Добави описание

Талкът е неподозиран съюзник на красота - евтин и достъпен е, освен това може да се превърне в любимия ви продукт за мигли, тъй като има способността да ги заздрави и стимулира растежа им. Това, което трябва да направите е да поставите малко количество от прахообразния талк върху миглите си между двата слоя спирала, които нанасяте. Той служи и като заместител на сухия шампоан, като ефективно се преборва с лъщенето от натрупалия се себум.

Още от "Красиви съвети"

Тайните за красота на Оксана Хорват-Станчева

Тайните за красота на Оксана Хорват-Станчева

Оксана Хорват-Станчева е психоложката-астроложка с невероятен чар и беларуска хубост. Какви са тайните за красота на Оксана Хорват-Станчева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Тайните за красота на Дженифър Лорънс

Тайните за красота на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс грабна сърцата на публиката с ролята си в екранизацията на „Игрите на глада”. Публиката я обича и заради естествената й красота и непринудено поведение. Вижте какви са тайните за красота на Дженифър Лорънс.

Изгодни подаръци за Коледа и Нова година

Изгодни подаръци за Коледа и Нова година

Коледа и Нова година се задават, а с тях и идеите за подаръци. В година на тежка икономическа криза за много хора купуването на подаръци е разточителство. Луксозни подаръци, “нищо, но от сърце” или изгодни подаръци? Изберете сами.