Тен с помощта на спрей

71 коментара1/5

Спреят за тен е единствената система за изкуствен тен, която е абсолютно безопасна за кожата и не се базира на ултравиолетови лъчи.

Като използва естествената реакция на вашата кожа към DHA (активната съставка, която се съдържа в спрея за тен), спреят образува естествен кафяв загар върху нея след като се напръска.

За повече от 35 години приложение в Съединените Щати и Западна Европа, системата за придобиване на тен с помощта на спрей досега не е показала странични ефекти нито върху кожата, нито върху здравето на човека. Счита се, че този подход е далеч по-безопасен от придобиването на тен по естествен начин или чрез ползването на традиционния солариум.

Посетете HOLLYWOOD TAN - първият център за тен в България, който е специализиран в напълно автоматично придобиване на тен с помощта на спрей.

 

 


Дългия път на малкото подготовка

 

 

 

 • Ексфолирайте кожата си в рамките на 12 часа преди нанасяне на препарата за тен без слънце до получаване на гладка кожа, за да постигнете равномерен тен. Отделете малко повече време на коленете, лактите и ръцете. Ексфолирайте поне два пъти седмично, за да поддържате гладкостта и здравия вид на кожата си.
 • Бръснете поне 6 часа преди процедурата за тен. Най-добре изчакайте четири дни след кола маска.
 • НЕ овлажнявайте кожата си поне 2 часа преди процедурата за тен. Лосионите могат да създадат бариера, която да попречи на абсорбирането на разтвора и продуктите за тен без слънце.
 • Отстранете грима преди прилагането на продукта за най-добър ефект.
 • Носете тъмни дрехи, които стоят свободно по тялото ви. Разтворът за тен се изпира от повечето дрехи, но непосредствения препарат за бронзов ефект може да изцапа по-светлите дрехи, оставяйки временна промяна в цветовете.
 • При използване на повечето спрей средства се налага да приложите бариерен крем на дланите, ноктите и кожичките около тях на ръцете и краката си, както и на всички останали места, където не желаете да имате тен. Обърнете се към козметичния си салон за инструкции, ако не сте сигурни за това, дали средствата, които използвате изискват употребата на бариерен крем.
 • Не носете вълна, синтетика или коприна по време или след прилагане на препарата в продължение на поне 8 часа, тъй като съставките му могат да предизвикат появата на петна.


Хей, не правете това ... все още

 

 

 

 

 • След като приложите препарата за тен, изчакайте поне 6 часа преди да вземете душ. Така ще осигурите достатъчно време кожата да реагира и да произведе тен.
 • Не овлажнявайте преди да вземете душ. Това може да предизвика незабавна реакция на разтвора за тен върху кожата и да доведе до образуването на шарки.
 • Не плувайте след процедурата за тен. Непосредственият контакт с вода, хлор и солена вода може да предизвика незабавна реакция на разтвора за тен. Освен това, имайте предвид, че хлорът и солената вода могат да изсушат кожата ви и да предизвикат по-бързото изчезване на тена.
 • Изчакайте поне 6 часа преди да правите упражнения. Обилното потене може да предизвика незабавна реакция на разтвора за тен върху кожата.
 • НЕ ексфолирайте поне 48 часа след прилагане на препарата за тен. Когато ексфолирате, запомнете да го правите нежно и равномерно, за да запазите равномерен тен.

Задължително, обаче, направете това

 

 

 

 

 • Не се притеснявайте ако видите, че цвета ви се отмива при първия душ -това е нормално. Това, което виждате да се отмива е козметичния препарат за бронзов ефект. Това, което остава е красив тен.
 • Овлажнявайте кожата си след всяко баня, за да запазите цвета. Продукта има лек DHA бронзов ефект, който помага за по-дълготраен и равномерен цвят като в същото време овлажнява кожата, поддържайки я гладка, мека и блестяща. Нанесете върху лицето и тялото с кръгово движение и измийте или избършете ръцете си след нанасянето.
 • Ако тенът ви започне да избелява неравномерно или просто се нуждаете от локален тен, нанесете лосиона или спрея за тен върху лицето и тялото. Измийте ръцете си със сапун незабавно след нанасяне. След 2 до 4 часа ще се образува невероятен тен. При нужда нанесете отново за по-дълбок цвят.
 • Запълнете тена и останете целунати от слънцето - ако тена на лицето ви избелява по-бързо от този на останалата част от тялото ви или ако се нуждаете от запълване на тена.
 • Не забравяйте да ползвате защита срещу слънцето. И препарата за тен не съдържат защита срещу слънцето. Въпреки, че изглеждате с тен, не забравяйте да нанесете защитата срещу слънце, когато сте на открито, за да предпазите кожата си от изгаряне.
 • Покажете тена си! Изглеждате страхотно!

Посетете HOLLYWOOD TAN - първият център за тен в България, който е специализиран в напълно автоматично придобиване на тен с помощта на спрей.

09.05.2005
 

 

 

71 коментарaДобави коментар »

Edno_Momi4e

От Edno_Momi4e 27.01.2011, 09:46 ч.

1. Искам да попитам колко време издържа един такъв тен? 2. Това на принцип на автобронзанта ли е?

Виж всички коментари за "Тен с помощта на спрей".

Още от "Козметика"

10 съвета за боядисана коса

10 съвета за боядисана коса

10 съвета за боядисана коса от Avon.

Козметика за чувствителна кожа

Козметика за чувствителна кожа

Чувствителна кожа имат предимно жените със светла коса и кожа, сини или зелени очи. Чувствителната кожа е особено податлива на козметика, вътрешен стрес и външна агресия. Тя произвежда много малко мазнини, има тънък рогов слой и малко пигмент.

Опитахме и споделяме: Маска за лице Loreal Pure Clay Glow

Опитахме и споделяме: Маска за лице Loreal Pure Clay Glow

След като вече ви споделих опита си с маските за лице Loreal Pure Clay Exfo и Loreal Pure Clay Purify, е време да споделя за третата маска за лице от серията - Loreal Pure Clay Glow.